Skip Navigation Links

Narin Kadınlara Değer Kutlama

Ayhan Bağdat Bile Şaştı Kaldı!

Narin Kadınlara Değer KutlamaWeb
TV

Arsuz   A+a-

8 Mart’ta Mikrofon Kadınların Eline Geçerse…
Hatay’ın Arsuz ilçesinde faaliyete girdiği günden bu yana gördüğü ilgiyle doğru bir yatırım olduğunu ispatlayan Narin Restoran, Arsuz’un turizm hedeflerine uygun bir konsept ve hizmetiyle büyük takdir topluyor.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde bölgenin sevilen sanatçısı Ayhan Bağdat’ı kadınlarla biraraya getiren Narin Restoran, baştan sona muhteşem bir eğlenceyle unutulmaz bir gün yaşattı.
Şarkılar, ağıtlar, halaylar, zılgıtlarla geçen eğlenceye kadınların okuduğu şarkılar damgasını vurdu.
Anne, eş, tarlada, fabrikada işçi, devlet dairesinde öğretmen, memur, müdür, siyasetçi, işveren ve daha bir çok meslek grubunda emek veren kadınlar, kendileri için hazırlanan özel günün keyfini çıkarırken, eşleri de evde çocuklara baktılar.
Ayhan Bağdat’ın baştan sona yüksek tempolu programında doyasıya eğlenen kadınlar, kendileri için hazırlanan birbirinden lezzetli mezelerin, ızgaraların keyfini çıkarırken, tüm garsonlar erkekti ve Narin Restoran işletme ortakları Münir Ayran ve Faiz Kaya da tüm masaları gezerek her şeyin eksiksiz olması için çaba sarfettiler.
Yılda birkaç gün de olsa özel günlerden birinde kendilerine özel programda muhteşem bir gün geçiren kadınlar, güzel güneşli bir bahar havasında deniz manzarasında eğlendiler.
Programın başlarında kadınlara sürpriz yapan Narin Restoran işletme ortaklarından Faiz Kaya ve Münir Ayran, masaları tek tek gezerek kadınlara karanfil verdiler, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladılar.
Kapalı mekanda eğlencenin tadını çıkaran kadınlar, güzel ve güneşli havada terasta deniz manzarasının keyfini de çıkarmayı ihmal etmediler.
Ayhan Bağdat’tan mikrofonu alan Arsuz’lu İşinsanları Özağır inşaat Hafriyat Sahipleri Nesim Ağır’ın eşi, Önder ve Onur Ağır’ın annesi Nebile Ağır’ı tüm kadınlar hayranlıkla dinledi.
Okuduğu şarkılarla ve dansıyla herkesi kendine hayran bırakan Nebile Ağır, kadınlara unutulmaz anlar yaşattı.
Nebile Ağır, Neşe Karaböcek’ten ‘Artık Sevmeyeceğim’ şarkısını söyleyince salonda alkış fırtınası koptu. Sesi, sıcak ve samimi tavırları, okuduğu şarkılarla herkesi kendine hayran bırakan Nebile Ağır, mikrofonu Serap Aslan’a kaptırdı. Eğlenceli ve keyifli anların yaşandığı Narin Restoran’da bu kez Serap Aslan okuduğu ‘Doktor’ şarkısıyla herkesi kendine hayran bıraktı.
Narin Restoran İşletme Ortaklarından Faiz Kaya, kadın misafirlerine yaptığı karanfil jestinin ardından, sahnede ‘Artık Sevmeyeceğim’ şarkısını okurken, performansıyla ünlü sanatçılara taş çıkarttı.
Narin Restoran’da, sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen Ayhan Bağdat’la kadınlar günü kutlaması, uzun süre hafızalardan silinmeyecek kadar güzel anılar bıraktı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Narin Kadınlara Değer Kutlama videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet