Skip Navigation Links

Şampiyonlar Kadınlar İçin Buluştu…

Adaletin Şampiyonlarından Ekonominin Şampiyonuna 8 Mart Ziyareti

Şampiyonlar Kadınlar İçin Buluştu…

Gündem   A+a-

 Türkiye’nin saygın filtre markalarından Şampiyon Filtre’nin Emekçi Kadın Genel Müdürü Selma Yılmaz’a Hatay Barosu’nun önemli isimlerinin yaptığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ziyareti anlam yüklüydü.
Şampiyon Filtre’de Genel Müdürü, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Üyesi, sosyal sorumluluk projelerinde öncü, istihdamı ve üretimi artırıcı tüm projelerde katkısı olan, hayır işlerinde en önde, çalışanlarının ablası, evinde evlat, bacı, kardeş ve anne olan Selma Yılmaz, Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli yöneticilerden birisi olarak erkeklerin dünyasında kadınları zirvede en iyi şekilde temsil ediyor.
Hatay Barosu Başkan Yardımcısı Av. Sevinç Çakıcı, Yönetim Kurulu üyesi Av. Hüseyin Derin ve Kadın Hakları Komisyonundan Av. Aylin Akbay Rende, Av. Öykü Uzay Uçar ve Av. Sami Tunç Dağtekin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü sebebiyle Şampiyon Filtre Fabrikasına ziyaret gerçekleştirdi.
Hatay Barosu Başkan Yardımcısı Av. Sevinç Çakıcı ve beraberindeki heyeti Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz karşıladı.
Hatay Barosu’nun kadın savaşçılarıyla birlikte Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz’a yapılan ziyaret, kadının üretimde, sosyal hayatta, evde, sokaktaki yerinin sorgulandığı, fikir alış verişinde bulunulan platforma dönüştü.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet