Skip Navigation Links

Arsuz’da Esnaflar Dernek Kurdu

Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği (ARES-DER) ilçede faaliyetlerine başladı.

 Arsuz’da Esnaflar Dernek Kurdu

Arsuz   A+a-

 
Arsuz’da Diyap Gökpınar başkanlığında kurulan Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği (ARES-DER) faaliyetlerine başladı.
 
Arsuz İlçesinde Faliyet Gösteren Esnafları Bir Çatı Altında Toplamak, Çıkarlarını Korumak, Üyelerin Her Konuda Hak Ve Menfaatlerini koruyup kollamak amacıyla yola çıktıklarını ifade eden başkan Diyap Gökpınar, Üyeler Arasında Dayanışma Bilincini Geliştirmek, gittikçe artan zincir kuruluşlarla mücadele de çözüm odaklı projeler üretmek ve Esnafların Arsuz’da bölgesel farklılıklar gösteren sıkıntılara çözüm üretmek için ir araya geldiklerini ifade etti.
 
Arsuz’da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 32 saygın esnafın bir araya gelerek kurduğu dernek, üyeleri ile ilk genişletilmiş istişare toplantısını yaptı.
 
Arsuz’un en eski işletmelerinden Pizza Dilara’da yapılan İlk toplantıda Mehmetçiğe moral vermek ve tek vücut halinde İdlib operasyonuna destek olmak amacıyla saygı duruşu ile başladı.
 
Arsuz’da yapılan ilk toplantıda Esnaflar arası alışverişi sağlamak amacıyla “Esnaf Kart” projesi ile ilçede onlarca işletmenin katılımı ile indirimli Alışveriş Haftası ( Arsuz Shopping Fest ) yapılması kararlaştırıldı.
 
İşte Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği’nin Sosyal Medya Hesapları;
facebook.com/ArsuzEsnaf
instagram.com/arsuz.esnaf/
twitter.com/arsuzesnaf
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet