Skip Navigation Links

'Hedefimiz Türkiye Şampiyonasını İskenderun'da Yapmak'

İskenderun Yelken Kulübü Başkanı Meriç Özkaya:'Hedefimiz Türkiye Şampiyonasını İskenderun'da Yapmak'.

Spor   A+a-

 
İskenderun Yelken Kulübü Başkanı Meriç Özkaya:
“Hedefimiz Türkiye Şampiyonasını İskenderun’da Yapmak”
İskenderun, 23-26 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan, 5 bölgeden kulüplerin katılacağı Türkiye Yelken Federasyonu 5. Bölge 2. Ayak Akdeniz Bölge şampiyonasına ev sahipliği yapacak.
Konu ile ilgili İskenderun Yelken Kulübü’nde açıklama yapan İskenderun Yelken Kulübü Genel Kaptanı Meriç Özkaya Hatay dahil 12 ilden sporcuların takılacağı şampiyonada İskenderun’dan 19 sporcunun katılacağını belirtti. Özkaya açıklamasında: “Antalya, Alanya, Mersin, Adana, İskenderun, Şanlıurfa, Bozova, Tatvan, Van, Ankara, Eğridir, Burdur ve Bitlis, 5 bölgenin kulüpleri bunlar. Her yıl bölge kupası altında 3 ayak yarış yapılıyor. 5. bölgenin 2. ayak yarışları bugün başlayarak Pazar gününe kadar devam
edecek. Bu yarışlarda 65 Optimist grubundan ve 40 Lazer grubundan sporcu intikal edecek. Bu organizasyonda Türkiye Yelken Federasyonu tarafından görevlendirilen 16 hakem arkadaşımız görevlendirildi. 11 idareci, 5 adet komite botu, 1 sahil güvenlik botu, 6 adet de kurtarma botu görev yapacak bu yarışlar boyunca. İlçe Spor Müdürlüğümüzün katkılarıyla sağlık, güvenlik ve Sahil Güvenlik ekipleri bu yarışta bize destek verecek” dedi.
Özkaya ayrıca bu zamana kadar birçok organizasyona başarı ile imza attıklarını belirterek hedeflerinin ise Türkiye Şampiyonasını İskenderun’da yapmak olduğunu söyledi.

Yelken Kulübü 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet