Skip Navigation Links

Toplum Gerginlik İstemiyor!!!

Güven: Kendinize Gelin!!! Şirin: Asıl Siz Kendinize Gelin!!!

Toplum Gerginlik İstemiyor!!!

Gündem   A+a-

 TBMM’de CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç’un basın toplantısında yaptığı konuşma sonrası çıkan kavganın ardından gerginlik yerel siyasete kadar indi.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven’in “Kendinize Gelin” açıklamasının ardından CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin’den “Asıl Siz Kendinize Gelin” yanıtı geldi.
Ankara siyasetinin yerel siyasete etkisini ortaya koyan bu durumu tarafsız bir şekilde yayınlıyoruz:
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av, Abdülkerim Güven ne demişti?
 
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdulkerim Güven
"KENDİNİZE GELİN"
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdulkerim Güven, "Hassas bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde, CHP Grup Başkan Vekili hadsiz Engin Özkoç'u, Cumhurbaşkanımıza, Başkomutanımıza yönelik sarf ettiği hakaret içeren cümlelerinden dolayı şiddetle kınıyorum." dedi.
 
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Güven, herkesi sağduyuya çağırarak" Farklı görüşte olabilirsiniz, Cumhurbaşkanımızı sevmek zorunda da değilsiniz, Hükümet en doğru işi yapsa alkışlamak zorunda da değilsiniz fakat ülkenin Cumhurbaşkanına saygı duymak zorundasınız!
Muhalefet Partisinin bir üyesi olup Devletin en yetkilisine saygısızca, acımasızca olumsuz cümleler kurmanızı, böyle bir zamanda kargaşa çıkarmak için bilinçli yapılan bu hareketinizi, elbette ki görmezden gelemeyiz.
Sağduyulu olmak ve Devletin yanında olmak varken, insanların sinir uçlarına dokunan bu tarz olaylarla dikkat çekip, kötü planlar içine giren bu zihniyete acilen kendilerine gelmelerini tavsiye ediyorum." şeklinde konuştu.
 
CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin de yanıt olarak bakın ne dedi:
Asıl Siz Kendinize Gelin!
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bizler CHP Arsuz İlçe örgütü olarak CHP Grup Başkan Vekilimiz Sayın Engin Özkoç’un sonuna kadar yanındayız. Sayın Güven, Onlarca şehit verdiğimiz yüreğimizin yandığı, gencecik fidanları toprağa verdiğimiz bu dönemde, Mısırlı Esma için gözyaşı döken,Suudi Kralı için ulusal yas ilan eden ancak Suriye'de verdiğimiz şehitlere rağmen yüzünde güller açan, 38 şehidimiz için tatmin edici bir açıklama yapmayan, Akp Genel başkanı Sayın Erdoğan başta olmak üzere tüm Akp'li yöneticilere sormak istiyorum.
Sizce Bop eşbaşkanı Sayın Erdoğan'ın, ortadoğuda Müslümanların katledilişlerinde payı varmıdır?
İskenderun Akp ilçe Başkanı Sayın Güven'e şunu da hatırlatmak isterim ki başkomutanlık saraylarda oturmak ile olmaz.Bizim bir tek Başkomutanımız vardır o da Mustafa Kemal Atatürktür.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet