Skip Navigation Links

İskenderun Kent Konseyi 1.Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

İskenderun Kent Konseyi 1.Olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

İskenderun Kent Konseyi 1.Genel Kurul Toplantısı GerçekleştirildiWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Kent Konseyi 1.Olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.
İskenderun Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenen genel kurula İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli, siyasi partilerin başkanları, oda başkanları, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, OSB Başkanı Ayhan Tosyalı,muhtarlar,kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlar ve sendikaların başkanları,derneklerin ve vakıfların yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.
İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantı esnasında; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti için şehadete intikal eden aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve ardından istiklal marşımızın okunmasının akabinde Kent Konseyi Yönetmeliği çerçevesinde oluşturulan İskenderun Kent Konseyi'nin genel divan kurulu ve yönetim kurulu belirlendi.
KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA KAYMAKAM YÖNDEN SEÇİLDİ
Divan Kurulu Başkanı olarak İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı olarak belirlenirken, Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur, İTSO Başkan Vekili Muhsin Yeter, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç ise divan kurulu üyeleri olarak belirlendi.
Ardından yapılan açık oylamada, İskenderun Kent Konseyi Başkanlığına Kaymakam İskender Yönden, seçilirken yürütme kurulu üyeliklerine ise OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İSTE Öğretim
Üyesi Dr. Vahit Çalışır, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Tayfun Boda, CHP Belediye Meclis Üyesi Bülent Kırmızıoğlu, MHP Belediye Meclis Üyesi Emir Selim Yazar, Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara, TMMOB Dönem Sekreteri Mak. Müh. Murat Durukan seçildi.
İSKENDERUN'A DEĞER
Düzenlenen genel kurul hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise Belediye Kültür Sarayımızda İskenderun Kent Konseyi 1.Genel Kurul Toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Genel kurulda yaptığımız konuşmada çalışmalarımızı değerli katılımcılarımız ile paylaştık. Ardından yapılan Genel Kurul sonucunda İskenderun Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Kaymakamımızı ve kurul üyelerimizi tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Kent Konseyinden çıkacak kararların çalışmalarımıza bir ışık, bir yön ve büyük katkılar sağlayacağına inanıyor, katılımlarından dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Kent Konseyi 1.Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet