Skip Navigation Links

Primemall İskenderun'da Nissan Qashqai Talihlisi Aracını Teslim Aldı!

Ziyaretçilerin hem ihtiyaçlarını karşıladığı hem de eğlenceli vakit geçirdiği Primemall İskenderun’da Nissan Qashqai talihlisi belli oldu.

Primemall İskenderun'da Nissan Qashqai Talihlisi Aracını Teslim Aldı!

İskenderun   A+a-

 Ziyaretçilerin hem ihtiyaçlarını karşıladığı hem de eğlenceli vakit geçirdiği Primemall İskenderun’da Nissan Qashqai talihlisi belli oldu. 16 Kasım 2019 – 16 Şubat 2020 tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin, Nissan Qashqai kazanma fırsatı yakaladığı büyük kampanyanın talihlisi Uğurcan YEŞİLOĞLU aracını büyük bir mutlulukla teslim aldı.
 
İskenderun’un kazandırmaya devam eden ilk alışveriş merkezi Primemall İskenderun’da 20 Şubat Perşembe günü Noter ve Milli Piyango yetkililerinin huzurunda gerçekleştirilen çekilişte, 2019 Model Nissan Qashqai aracın sahibi 243638 kupon numarası ile Uğurcan YEŞİLOĞLU oldu. Primemall İskenderun’a gelerek aracını teslim alan Uğurcan Yeşiloğlu Primemall İskenderun’a teşekkür etti.
 
Alışveriş ve eğlencenin merkezi Primemall İskenderun, alışveriş yaparken kazanmak isteyen herkesi Primemall İskenderun’a davet ediyor. Primemall İskenderun önümüzdeki günlerde sürpriz etkinlik ve kampanyalarla kazandırmaya devam edecek.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet