Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Devlet Bahçeli'den Sert Sözler!!!

'Kim Hatay'a göz dikiyorsa o gözü oyarız. Kim el uzatıyorsa o eli kökünden keseriz'

Devlet Bahçeli'den Sert Sözler!!!

Gündem   A+a-

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşma yapıyor. Alçak saldırının içinde Suriye ve İran'ın olduğunu belirten Bahçeli, "Yiğit evlatlarımıza kim kurşun sıkıyorsa kendi kanlarında boğulmaya mahkumlardır" dedi.
"Hatay kardeşlik köprüsü, vazgeçilemez zümrüt örtüsüdür" diyen Bahçeli, "Kim Hatay'a göz dikiyorsa o gözü oyarız. Kim el uzatıyorsa o eli kökünden keseriz" açıklamasını yaptı
Kurulmuş Esed hayranları bu kutlu vatan bölünebilir mi? atan ve millet için toprağa düşen kahramanlarımız Türk milletinin şerefidir. "Suriye'de ne işimiz var?" diyenlerden olmayın.
Türk milletine zor söker mi? Görev düşsün ihtiyaç duyulsun silahımı bayrağımı alır koşa koşa cepheye giderim. Devlet demek egemenlik demektir. Sorulacak hesabımız, alınacak intikamımız var. Türk uçakları, İHA ve SİHA'lar hedefleri vurmuştur.
Türkiye İdlib'de savaş oyunu içinde değil, gaye vatandır. Gaye insan ve sınır güvenliğidir. Sınır demek vatan demektir. İdlib'den çekilirsek önünde sonunda Hatay'dan oluruz.
Tarih bize komşu ülkelerde önü alınmayan krizler bir virüs gibi yayılır diyor.
Hatay kardeşlik köprüsü, vazgeçilemez zümrüt örtüsüdür. Kim Hatay'a göz dikiyorsa o gözü oyarız. Kim el uzatıyorsa o eli kökünden keseriz.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar