Skip Navigation Links

1 - 1'lerini Yenemediler

Spor toto 3.lig 2.gurup ta ligler bu hafta oynanan maçlarla başladı.

Spor   A+a-

Spor toto 3.lig 2.gurup ta ligler bu hafta oynanan maçlarla başladı. Kentimizin temsilcisi İskenderun spor 1967 takımı ilk maçını Sivas deplasmanında Sivas Dört eylül spor ile oynadı.
Saat 16.00 da başlayan karşılaşmanın ilk vuruşunu iskenderun spor yaparak karşılaşmaya başladı. Maçın başlama düdüğü ile birlikte 20. saniyede iskenderun spor rakip kaleye şut çekti ve rakipten top kornere çıktı. Korner atışını kullanan iskenderun spor Mehmet Türkün ortasında Ali Kurttan sekte Abdullah topu auta attı.
Maçın 4.dakikasında ise Sivas dörteylül belediye sağ kanattan gelerek korner çizgisi üzerinden topu ceza sahası içerisine yolladı bu topa ise Sivas temsilcisinden yavuz gelişine vurarak takımını İskenderun önünde 1-0 öne geçirdi.bu golün stresini erken atmaya çalışan Futbolculara yedek kulübesinden moral destekleri verildi.
Dakikalar 10’u gösterdiğinde ali kurt topa alarak ceza sahası içerisine girmeye çalıştı topa sert vurdu ancak top kornere çıktı.
Kullanılan aut atışından isi gol çıkmadı.
Bu pozisyonun ardından Sivas dört eylül Belediye sporlu Cemil sol kanata yapılan ortaya kafayla vurdu top kaleci savaşa ardından direğe çarptı ve auta çıktı. Maçın ilk yarısında ise iki takımında bir birlerine olan baskıları da devam ederken İskenderun spor da Nuri Mehmet Türk’e ara pası verdi.bu ara pasını Ali Kurt’a attı ali kurt önünü mükemmel düşen topu önce düzledi ardından ise sert vurarak kalecinin ulaşamayacağı köşeye yollayarak duruma eşitliği sağladı. 1-1.
25. dakikada ise dört eylül Belediye spordan cenk oyundan alınırken yerine Serdal dahil oldu.
30. dakikada İskenderun spor 1967 de Nuri’ye faul yaıldı. Mehmet Türk ise hemen topu oyuna soktu ve Ali Kurt’un önüne düşen topa rakip kaleci daha önce müdahale ederek gole izin vermedi.31.dakikada iskenderun spor 1967 de ise Muhammet oyundan çıkarken yerini Onur Yanğın’a bıraktı.43. dakikada İskenderun spordan Okan Aslan sarı kat gördü.
İlk yarıya 2 dakikalık bir uzatma yapılırken maçın bitiş düdüğü öncesinde Şifo tapa güzel bir vuruş yaparken top kalecinin ellerinde kaldı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
İkinci yarıya ise Sivas Dört eylül spor başladı. İlk yarıya oranla ikinci yarıda daha hırslı ve oyuna etkisini gösteren iskenderun spor’da rakip keleye yüklenmeye başladı. Ancak bazı oyuncuların genç ve tecrübesiz olmalarından dolayı gol yollarında etkili olamadı.
İkinci yarının 51. dakikasında Ali kurt rakibini geçerek Mehmet Türk’ün önüne topu bıraktı ancak rakip oyunculardan erken gelen müdahalede tehlike olmadan kale önünden top uzaklaştırıldı.ikinci yarının 60. dakikasından sonra orta ile rakip kale arasında gidip gelen İskenderun spor defalarca gol pozisyonlarına girmesine rağmen ikinci golü bulamadılar. Maçın son dakikalarında ise Mehmet Türk yerine Ferdi Zemzem’e bırakırken Nuri Ersoy ise Anıl Şamioğlu na bıraktı.bu oyuncuların da oynamasıyla maç devam etti. karşılaşma ilk yarıda atılan birer gollerle 1-1 sona erdi. İskenderun spor 1967 yönetim kurulu üyelerinden Ajlan Özden,Ayhan dik,Mustafa Çöloğlu,ve Hamdullah sönmez de Sivas’a gelerek takıma moral verdiler.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet