Skip Navigation Links

İlk maç Birecik Belediyespor'la..

Yeni İskenderunspor'a destek olmak zamanıdır. Her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olan Yeni İskenderunspor'a, seçilmişinden-atanmışına, sanayici

Spor   A+a-

Yeni İskenderunspor’a destek olmak zamanıdır. Her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olan Yeni İskenderunspor’a, seçilmişinden-atanmışına, sanayicisinden küçük esnafında kadar herkes destek olmalı ve Malatya’da yapılacak karşılaşmalarda yönetim ve futbolcuların yanlarında olmalıdır.

İlk maç Birecik Belediyespor’la..
Terfi Tenzil Müsabakaları için Malatya’da bulunan Yeni İskenderunspor’un rakipleri belli oldu. Büyük bir heyecanla üçüncü lig için bilenen Yeni İskenderunspor’a destek zamanı gelmiştir. Desteğe, her zamankinden fazla ihtiyacı olan Yeni İskenderunspor, seçilmişinden atanmışına, sanayicisinden küçük esnafına kadar herkes Malatya’ya giderek destek olmalıdır.
Malatya’da çekilen kur’a ile ilgili yapılan açıklamada Yeni İskenderunspor A Grubu’nda yer aldı ve rakipleri Şanlı Urfa Birecik Belediyespor, Diyarbakır Erganispor ve Elazığ Belediyespor.
B Grubu’nda ise Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor, Kilis Belediyespor, Kahramanmaraş Belediyespor ile Çukurova Üniversitesi yer aldı.
Kur’aya göre; Yeni İskenderunspor ilk maçını Çarşamba günü saat 13.30’da Şanlıurfa Birecik Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.
Kur’a sonucunu değerlendiren Yeni İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, “Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Her takımı yenecek gücümüz var. Şansımız da yardım ederse, üçüncü lig müjdesini vermememiz için bir neden göremiyorum. Tüm futbolcularımızın alnından öpüyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet