Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi'nin desteği ile düzenlendi

Masa Tenisi Türkiye Kupası D grubu yarışması yapıldı

Spor   A+a-

iles/image/tenis%20B.jpg" alt="" />
 
İskenderun Belediyesi’nin desteği ile düzenlendi
 
Masa Tenisi Türkiye Kupası D grubu yarışması yapıldı
 
İskenderun Belediyesi’nin desteği ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nca düzenlenen Türkiye Kupası D Grubu Yarışmaları yapıldı.
24-25 Aralık 2011 tarihlerinde gerçekleştirilen masa tenisi Türkiye Kupası D Grubu Yarışmasına, 14 ilden 22 takım 71 erkek sporcu ve 6 ilden 8 takım 26 bayan sporcu olmak üzere toplam 97 sporcu katıldı.
Kapalıspor Salonu’nda düzenlenen yarışmayı eşi Dr.Ümran Civelek ile birlikte izleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turgay Erdoğan, Masa Tenisi Hatay İl Temsilcisi Mustafa Gürbüz ve Bölge Antrenörü Mehmet Kasapoğlu’na başarı diledi.
Yarışmaya katılan sporculara başarı dileğinde bulunan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sporu önemsediklerini ve her zaman desteği sürdüreceklerini ifade etti.
Düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Kupası D Grubu yarışmasında erkeklerde Kayseri Kaskispor, Mardin Mar Genç, Diyarbakır Evrim Spor, Batman Gençlikspor, bayanlarda Batman Petrolspor, Malatya Esenlik Belediyespor, Hakkari Gençlik Spor, Diyarbakır Evrim Spor takımları ilk dört sırayı aldı.
Erkek ve bayan takımlarda ilk 4 sırayı alan takımlara kupa ve madalyaları verilirken, bu takımların Türkiye Şampiyonasına katılacağı belirtildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet