Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Gençlik Merkezi Miniklerine Verdikği Sözü Tuttu

İskenderun Gençlik Merkezi Kozaklı İlkokulunun Miniklerine Verdikleri Sözü Tuttu

İskenderun Gençlik Merkezi  Miniklerine Verdikği Sözü TuttuWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Yeşerttikleri İyilik ağacının dallarında çiçekler açtıran İskenderun Gençlik Merkezi Kozaklı İlkokulunun miniklerine masal gibi bir gün yaşattı.
 
Sosyal Medyada üzerinden başlattıkları yardım kampanyası ile kısa sürede Kozaklı İlkokulunun ihtiyaçlarını toplayan ve yarıyıl tatili dönüşü onlara yepyeni bir sınıf hediye eden Gençlik Merkezi ekibi, kitap okumayı çok sevdiklerini söyleyen Kozaklı Miniklerine 1. İskenderun Kitap Fuarını gezme sözü vermişlerdi. Öğretmenlerinden hiç denizi, Alışveriş Merkezini ve Sinemayı görmediklerini öğrenen İskenderun Gençlik Merkezi ekibi hiç durmadan çalışmalara başladı.
 
Onlara masal gibi bir gün yaşatabilmek için gerekli planlamaları yapan İskenderun Gençlik Merkezi ekibi hazırlıkların bitiminde köyden çocukları alarak önce Gençlik Merkezini gezdirip, kitap fuarına götürdüler. Fuarda kitapların arasında kaybolan minikler yazarlardan imzalı kitaplar alarak çok sevdikleri kitaplara kavuştular. Sonrasında ilk masmavi deniz ile ilk kez karşılaşan minikler mutluktan havalara uçtular. Havanın soğukluğuna inat denizin güzelliği ile büyülenen minikler sonrasında Primemall Alışveriş merkezinde önce yemek yiyip güzel bir sinema keyfi yaşadılar. Günün bu şekilde sonlanacağını zanneden miniklere bir sürprizde Primemall Alışveriş Merkezi yönetiminden geldi. Çocuklar için düzenlenen oyun alanında doyasıya eğlenen minikler günün sonunda evlerine tatlı bir yorgunluk ve büyük mutlukla döndü.
 
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN şu ifadeleri kullandı;
 
“ Her yıl bir köy okulu seçerek gerçekleştirdiğimiz projemizi bu yıl yine büyük bir mutlulukla gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Önce sıcacık ve tertemiz bir sınıfa kavuşturduğumuz Kozaklı miniklerinin mutluluklarını taçlandırarak onlara masal gibi bir gün yaşattık. Hepimizin yaşarken farkına varmadığı imkânları, mutlulukları onlar ilk kez yaşadılar. İlk kez bir kitap fuarı, ilk kez bir deniz, ilk kez Alışveriş Merkezi ve sinema gördüler ve mutlulukları yüzlerinin her noktasından okunuyordu. En özel ve içten çalıştığımız projelerden olan Kozaklı İlkokulu projesini tamamlamamıza yardımcı olan herkese binlerce kez teşekkür ederken, özellikle bu gezi sırasında miniklerin mutlu olması için imkânlarını sunan Primemall Alışveriş Merkezi yönetimine ayrıca teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Gençlik Merkezi  Miniklerine Verdikği Sözü Tuttu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar