Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

İSKENDERUN YILDIZ SPOR KAYRA SPOR KARŞISINDA ZORLANDI 2-1

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

 2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off liginde zirveye oynayan takımlar arasında yer alan İskenderun Yıldız Spor, sahadan 2-1 galip gelmesine rağmen İskenderun Kayra Spor karşısında zorlandı.
Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşma zevkli ve çekişmeli geçti. Hatay bölgesi Hakemlerinden Akif Morca, Aydın Dayanır ile Abdullah Sürücü'nün yönettiği karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor'un gollerini Rıdvan Fındık ile Ömer Şimşek atarken, İskenderun Kayra Spor'un golünü de Bestami Dönmez attı.
Alınan bu sonucun ardından İskenderun Yıldız Spor,puanını 13'e çıkartarak önemli bir engeli de aşmış oldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KIRIKHAN 1461 SPOR 2 MEYDAN SPOR 1
 
2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Play-Off müsabakaları Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Kırıkhan Stadyum'unda oynanan karşılaşmada lider İskenderun Meydan Spor, Kırıkhan 1461 Spor'a 2-1 mağlup oldu. Hatay bölgesi hakemlerinden Ali Bezgin, M.Zekat Yılmaz ve Ömür Akay'ın yönettiği karşılaşmayı az sayıda taraftar takip etti. Maça hızlı başlayan misafir İskenderun Meydan Spor rakip yarı alanda etkili olurken, Kırıkhan 1461 savunmasını aşamadı.İlk yarısı 0-0 sona eren maçın 49. dakikasında İskenderun Meydan Spor Burhan Şimşek ile 1-0 öne geçerken, Kırıkhan 1461 takımı 79. ve 90+1 dakikada Muhammed Ersoy ile iki gol bularak sahadan 2-1 galip ayrıldı. Maçta bi an olsun sertlik ve heyecan düşmezken maçta 2 kırmızı, 13 sarı kart çıktı.
Meydan Spor kalecisi Halim Sapmaz hakeme yaptığı yoğun itirazlar sonucu maçın 80.dakikasında ikinci sarı kartı görerek ihraç olurken, 3 değişiklik hakkını kullanan Meydanspor'da kaleye tecrübeli savunma oyuncusu Fırat Aksoy geçti. Alınan bu sonucun İskenderun Meydan Spor 13 puan ve averajla liderliğini sürdürürken, Kırıkhan 1461 takımı aldığı galibiyetle puanını 9'a çıkardı.
 
 
 
 
 
 
Efsane Bekir Arabulan geri dönüyor...
ASAŞ SPOR PLAY-OFF'A ADIM ADIM YAKLAŞIYOR
2019-2020 Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (B) grubunda mücadele eden İskenderun Asaş Spor'un başarılı çıkışı devam ediyor. Mavi Beyazlı ekip Asaş Spor, Azganlık Spor'u 2-1 mağlup etti.
İskenderun Asaş Spor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 42 ye yükselterek puan cetvelinde 2. sıradaki yerini korurken, spor kamuoyu da Efsane Bekir Arabulan geri dönüyor yorumları yapmaya başladı.
Sarıseki Fuat Tosyalı Spor kompleksinde yapılan ve Hatay Bölgesi Hakemlerinden Semih Güçlü, Oğulcan Yabanabat ile Batuhan Şahin'in yönettiği karşılaşmada Asaş Spor'un gollerini Ali Üstün ile Abdulkadir Aykılıç atarken, Azganlık Spor'un golünü de penaltıdan Halil İbrahim Koyuncu kaydetti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet