Skip Navigation Links

İskenderun Spor 1967 Sivas'ta İlk Maçına Çıkacak

Spor toto 3.lig 2. Gurupta mücadele eden İskenderun spor 1967 sezonun ilk maçını Pazar günü Sivas 4 Eylül spor ile yapacak.

Spor   A+a-


Spor toto 3.lig 2. Gurupta mücadele eden İskenderun spor 1967 sezonun ilk maçını Pazar günü Sivas 4 Eylül spor ile yapacak. Cuma günü İskenderun’dan ayrılarak Sivas’a geçen İskenderun spor cumartesi günü Sivas spor tesislerinde antrenman yaparak Pazar günü oynayacağı maçın son provasını yaptı. Tesislerde yapılan çalışmalarda Teknik ekip futbolculara bire bir ilgilenerek saha içerisinde yapması gereken detayları anlattı. Sivas spor tesislerinde yapılan antrenmanda Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Teknik Sorumlu Can Güven bura bizleri ağırlayan Sivas spor yetkilerine teşekkür ediyorum gerçekten iki sezondur burada bizlere gereken tüm desteği sağladılar açıklamasını yaparken inşallah bu tesislerin aynısını iskenderunda da görürüz açıklamasını yaptı.
Takım kaptanı İsmail şapkalı ise sezona çok iyi hazırlandık iyi bir kamp dönemi geçirdik takıma gelen tüm arkadaşlarımızla birlikte iyi bir çalışma içerisinde olduk inşallah Pazar günü oynayacağımız maçı alarak İskenderun’a dönmek istiyoruz açıklamasını yaptı.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet