Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İlimizde Futbolda Söz Sahibi Namık Kemal Ortaokulu

2019-2020 Eğitim ve öğretim yılı Hatay İli Küçük Erkekler Futbol Turnuvaları’nda, şampiyonun ismi Namık Kemal Ortaokulu oldu.

İlimizde Futbolda Söz Sahibi Namık Kemal Ortaokulu

Spor   A+a-

Namık Kemal Ortokulu bugün finalde karşılaştığı Denizciler Gübretaş Ortaokulu’nu mağlup ederek, Hatay şampiyonu olurken, ilimizi bölge finallerinde temsil edecek.
Namık Kemal Ortaokulu, sportif faaliyetler ve şampiyonalarda başarı üstüne başarı ekliyor. Sporun her kategorisinde ismini duyduğumuz Namık Kemal Ortaokulu bu kez Küçük Erkekler Hatay İl Şampiyonası’nda finaldeki rakibi Denizciler Ortaokulu’nu kıyasıya geçen maç sonucu 4-3 mağlup ederek okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri sevince boğdu.
İskenderun yan sahasında oynanan karşılaşmayı her iki okulun da öğrencileri seyrederek maç boyunca okullarına destek verdiler.
Kıyasıya çekişme sonucu rakibinden daha atak bir futbol sergileyerek pozisyonları daha iyi değerlendiren Namık Kemal Ortaokulu 4-3 gibi bir skorla maçı galip tamamladı. Karşılaşmanın ardından büyük bir sevinç yaşanırken, her iki takımında ortaya koyduğu futbol, takdir topladı.
Maç sonunda tören düzenlendi. Törende şampiyon olan Namık Kemal Ortaokulu’na madalyalarını İlçe Spor Müdürü Ferit Ali Gündel ve Milli Eğitim Şube Müdürü Önder Sarı tarafından madalyaları takdim edildi.
Namık Kemal Ortaokulu, ilimizi bölgelar arası düzenlenecek olan şampiyona da temsil edecek
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş