Skip Navigation Links

İSTE Çocuk Üniversitesi “Akademi Programı” Başladı

İSTE Çocuk Üniversitesi “Akademi Programı” Barbaros Hayrettin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Önlük Giydirme Töreni’ ile başladı.

İSTE Çocuk Üniversitesi “Akademi Programı” Başladı

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) çatısı altında; araştırma ve eğitim-öğretimin yanı sıra, sanatsal ve bilimsel faaliyetlerle çocukların bilişsel ve duyusal, sosyal, kültürel ve sportif olarak çok yönlü gelişimine katkı sağlamak amacıyla kurulan İSTE Çocuk Üniversitesi’nin, 9 hafta sürecek ücretsiz 2020 Akademi Programı’nın açılış töreni Barbaros Hayrettin Konferans Salonu’nda akademi öğrencileri ve velilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
 
Tören, yapılan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından, İSTE Çocuk Üniversitesi koordinatörü Öğr. Gör. Vasfiye Korkmaz’ın açılış konuşması ile başladı. Dr. Öğr. Üyesi Şehrinaz Gündüz ve Öğr. Gör. Candan Işık Güçel’in klarnet konseri ve İSTE Çocuk Üniversitesi akademi öğrencilerine ait piyano ve gitar resitali ile devam eden törende, İSTE Dörtyol Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından kukla ve tiyatro-dans gösterisi yapıldı. Tek tek isimleri okunarak beyaz önlüklerini giyen ve daha şimdiden üniversiteli oldukları için mutlulukları gözlerinden okunan akademi öğrencileri, daha sonra ilk derslerini almak üzere sınıflarının yolunu tuttular.
 
9 hafta boyunca, hafta sonlarında İSTE’de İngilizce, Bilgisayar Programlama, Müzik, vb. gibi dersleri alacak olan akademi öğrencileri, Üniversitenin laboratuvarlarında deneyler yapacak ve ayrıca 5. Teknoversite Günleri ile TEKNOFEST 2020 için de projeler hazırlayacaklar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet