Skip Navigation Links

İskenderun'da Tarihi Gün..

Büyük buluşmanın mimarı İşadamı Nuri Üysen, kongre sonunda İskenderunspor ve İDÇspor Kulüp Başkanları'nı sahneye çağırarak tarihi bir duyuru yaptı ve

Spor   A+a-

 
Tarihi bir gün olarak kayıtlara geçen İskenderunspor kongresi, tarihinin en iyi yönetim kurulunu seçti. İskenderun adına en büyük güç birliğinin temelini de oluşturmesi beklenen yönetim kurulu, kamuoyundan büyük takdir topladı.
Büyük buluşmanın mimarı İşadamı Nuri Üysen, kongre sonunda İskenderunspor ve İDÇspor Kulüp Başkanları’nı sahneye çağırarak tarihi bir duyuru yaptı ve iki kulübün birleşmesi adına resmi sürecin başladığını söyledi..
 

 
İskenderun’da Tarihi Gün..
Yönetim kurulu sayısının 21’e çıkarıldığı İskenderun spor 1967 Kulübünün Olağanüstü kongresinde Sedat Uysal Başkanlığındaki turuncu-mavili takıma ruh verecek yeni yönetim listesi göreve getirildi.
İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulun divan başkanlığını İDÇspor Kulüp Başkanı ve Çelik İş Sendikası Şube Başkanı Cengiz Gül yaptı. Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, işadamları ve Turuncu-mavili delegeler genel kurula katıldı.
 
 
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede tüzük değişikliği oybirliğiyle kabul edilerek 11 olan yönetim kurulu sayısı 21’e çıkartıldı.
İskenderun, uzun yıllar sonra ilk kez toplumun birçok kesiminin sevgisini kazanmış isimler aynı liste içerisinde yer alarak kentte bir güç birliği oluşumunun temelleri spor alanında atıldı.
Divan Başkanı Cengiz Gül, İskenderunspor 1967 Kulübünün 21 kişilik listesini görev dağılımıyla birlikte tek tek okuyarak Başkan Sedat Uysal, Başkanvekili Mustafa Baştuğ, Asbaşkan Futbol Şube Sorumlusu Levant Yılmaz, Asbaşkan Mali İşler Sorumlusu Nevzat Barak, Asbaşkan Hukuk İşleri Sorumlusu Ali Dündar Çetin, Genel Sekreter Çağrı Belibağlı, Basın sözcüsü Müfit Tennioğlu, yönetim kurulu üyeleri, Aksel Butros, Kazım Yıldız, Edip Zelluh, Ali Dündar Çetin, Anıl Abacı, Süleyman Çelik, Levent Hakkı Yılmaz, Hüseyin Fırat, Sinan Yeşilyurt, Ökkeş Demirel, Adnan Çalışkan, Bayram Alpagül, Mustafa Çöloğlu, Cemil Uğutmen, Ahmet Öz ve Nuri Üysen’den oluştuğunu,, Ömer Baysal’ın da genel menejer olarak kulüpte görev aldığını okuduğu listeyi delegenin oyuna sundu.
Salonu dolduran delegeler açık oylama ile tek listeyi onaylayarak İskenderunspor 1967 Kulübü’nün yeni yönetimini göreve seçti.
 
 
İskenderunspor İdçspor’la Birleşecek
İskenderunspor’un yeni yönetim listesinin oluşumunda önemli rol oynayan işadamı Nuri Üysen, seçim sonrası söz alarak divan başkanı ve İskenderun Demir Çelik Spor Kulüp Başkanı Cengiz Gül ile İskenderunspor kulüp başkanı Sedat Uysal’ı yanına çağırarak tarihi bir kararı açıkladı.
Üysen, uzun süredir 2. ligde İskenderun’u temsil eden Kırmızı Lacivertli takım ile İskenderunluların gönlünde taht kuran üçüncü lig temsilcisi İskenderunspor’un birleşmesi ile ilgili ilk adımın atıldığını vurgulayarak “İki başkanımız da burada özveride bulunarak birleşmenin temellerini atmış bulunuyorlar. İki taraf için de resmi süreç başlatılmıştır. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de, kentte spor adına tarihi bir gün yaşandığına dikkat çekerek “Bugün burada oluşturulan listeden çok memnunum. Biz belediye olarak temelde, sporun altyapısına önem veriyoruz. Bunun için de İskenderun spor tesisinin proje ihalesine çıktık. Tamamlandığında İskenderun’da temeli sağlam her türlü spor faaliyetlerini profesyonelliğe taşıyacağız” diye konuştu.
Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar da, bu birliktelikte hükümet olarak üzerlerine düşen her türlü desteği ve çalışmayı yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Oldukça güzel bir ortamda gerçekleştirilen konğre tarihinde ilk kez bu birlikteliği görmüş oldu.
Yapılan konğre de şu isimler yer aldı.
YÖNETİM KURULU ASİL YÖNETİM KURULU YEDEK
 
1. BAŞKAN SEDAT UYSAL 1. SAİT DENİZ
2. BAŞKAN VEKİLİ MUSTAFA BAŞTUĞ 2. DADER YILMAZ
3. ASBAŞKAN FUT.ŞB. LEVENT H. YILMAZ 3. ALİ ÖZYURT
4. ASBAŞKAN MALİ İŞ. NEVZAT BARAK 4. ERKAN KARACA
5. ASBAŞKAN HUKUK İŞ. ALİ DÜNDAR ÇETİN 5. HAMDULLAH SÖNMEZ
6. GENEL SEKRETER ÇAĞRI BELİ BAĞLI 6. İBRAHİM YİĞİT
7. BASIN SÖZCÜSÜ MÜFİT TENNİOĞLU 7. KAZIM ÇAKIR
8. YÖN.KURULU ÜYESİ EDİP ZELLUH 8. MUSA FALAY
9. YÖN.KURULU ÜYESİ AKSEL BUTROS
10. YÖN.KURULU ÜYESİ SÜLEYMAN ÇELİK
11. YÖN.KURULU ÜYESİ ÖKKEŞ DEMİREL
12. YÖN.KURULU ÜYESİ SİNAN YEŞİLYURT
13. YÖN.KURULU ÜYESİ ANIL ABACI
14. YÖN.KURULU ÜYESİ KAZIM YILDIZ
15. YÖN.KURULU ÜYESİ ADNAN ÇALIŞKAN
16. YÖN.KURULU ÜYESİ CEMİL UGUTMEN
17. YÖN.KURULU ÜYESİ BAYRAM ALPAGÜL
18. YÖN.KURULU ÜYESİ HÜSEYİN FIRAT
19. YÖN.KURULU ÜYESİ MUSTAFA ÇÖLOĞLU
20. YÖN.KURULU ÜYESİ AHMET ÖZ
21. YÖN.KURULU ÜYESİ NURİ UYSEN
 
 
 
 
 
KULÜP GENEL MENAJERİ : ÖMER BAYSAL
 
 
 
 
DENETİM KURULU ASİL DENETİM KURULU YEDEK
 
1. SALİM KÖYBAŞI 1. MEVLÜT ÖZER
2. MEHMET YILMAZ 2. NECDET SARIKAYA
3. MEHMET ÖZEL 3. M.EMRE KURAN
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet