Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Heyelan Kuzuculu'da Su Kesintisine Sebep Oldu

meydana gelen hasarın giderilmesi için hava koşullarının düzelmesini bekliyor.

Heyelan Kuzuculu'da Su Kesintisine Sebep Oldu

Hatay   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi 4. Bölge Müdürlüğü geçtiğimiz hafta Kuzuculu Mahallesi Çat bölgesindeki heyelan nedeniyle su isale hatlarında meydana gelen hasarın giderilmesi için hava koşullarının düzelmesini bekliyor.
Hatsu 4. Bölge Müdürlüğünce birkaç gün önce Kuzuculu Mahallesi Çat bölgesindeki heyelan nedeniyle içme suyu isale hattının hasar gördüğünü, olay yerinde gerekli inceleme ve tespitleri yaptıklarını, arızanın giderilmesi için gerekli malzeme ve ekipmanın elde olduğunu, buna karşılık bölgede halen toprak kaymaları yaşandığını belirtti.
Hatsu 4. Bölge Müdürlüğüce hava ve arazi koşullarının iyileşmesi halinde acil bir şekilde müdahale edileceği belirtilirken; "Bu süre zarfında su kesintisi nedeniyle mağduriyet yaşayan bölge halkına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın talimatlarıyla araçlarımız ile su takviyesi yapıyoruz. Konu hakkında Hatsu Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Çaparali'ye de detaylı bir rapor sunduk. Bölgedeki toprak kaymalarının devam ediyor olması müdahale ekiplerimizin can güvenliği açısından sıkıntılı görülmekte. Gerekli tedbirler alındığı anda bölgedeki sorunu gidereceğiz" dedi.
Kuzuculu 125. yıl İlkokulu Müdürü Cemal Tabak'da su kesintisinin eğitim ve öğretim faaliyetlerini olumsuz etkilediğini, konuyu HBB Dörtyol Erzin Payas Koordinatörü Tansel Demirel'e ilettiklerini ve bir saat gibi çok kısa bir sürede okulun depolarına su takviyesi yapıldığını belirterek ilgililere teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar