Skip Navigation Links

Spor Gündemi

Günün diğer karşılaşmalarında da alınan sonuçlar

Spor Gündemi

Spor   A+a-

 ASAŞ SPOR 1 İSKENDERUN SAKARYA SPOR 1
2019-2020 Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (B) grubunda mücadele eden İskenderun Asaş Spor ile İskenderun Sakarya Spor 5. Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada 1-1 berabere kaldı.
Hatay bölgesi Hakemlerinden Bekir Özçelik, M. Zekat Yılmaz ile Oğuz Yücel Aslan'ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Asaş Spor'un golünü 69. dakikada Akın Atav, İskenderun Sakarya Spor'un golünü de 83. dakikada Servet Yalnızoğlu attı.
Bu sonucun ardından İskenderun Asaş Spor, 39 puan ile grupta ikinci sıradaki yerini korurken, İskenderun Sakarya Spor'da puanını 28'e yükseltti.
 
 
 
 
 
 
SAMANDAĞ GENÇLERBİRLİĞİ LİDERLİK KOLTUĞUNDA
2019-2020 Sezonu Hatay Süper Amatör Ligi karşılaşmalarına Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan müsabakalarla devam edildi. Bu gün Samandağ ilçe stadında oynanması gereken müsabakada Samandağ Spor, saha çıkmayınca Samandağ Gençlerbirliği Spor'da (3-0-Hükmen) galip ilan edilecek. Bu sonucun ardından Samandağ Gençlerbirliği Spor, ligin bitmesine 1 hafta kala 56 puan ile liderlik koltuğuna oturdu.
Günün diğer karşılaşmalarında da alınan sonuçlar şöyle.
Nişrin Spor 6- Ekinci Spor 0, Armutlu Spor 3- Kırıkhan Spor 1, Kırıkhangücü Spor 0-Dörtyol Belediye Spor 3. (Hükmen).
Grupta Nişrin Spor 56 puan ve gol averajı ile ikinci, Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor 55 puan ile üçüncü, Arsuz Karaağaç Spor'da 49 puan ile dördüncü sırada yer alıyor.
Grupta son 4 sırayı alan takımlar Kırıkhangücü, Dörtyol Belediye Spor, Körfez İskenderun Spor ile Defne 2013 Spor küme düştüler.
 
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet