Skip Navigation Links

Akıllı Kentler Zirvesi Arsuz’un Geleceğine Işık Tutacak!

Arsuz’da Akıllı Kentler Zirvesi, 21 Şubat’ta Kaymakamlık Hükümet Konağı konferans salonunda…

Akıllı Kentler Zirvesi Arsuz’un Geleceğine Işık Tutacak!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Doktor Asaf Güven, 8. Gün Haber Web Tv’yi ziyaret ederek Gazeteci Gökhan Gökpınar’a önemli açıklamalarda bulundu.
Arsuz’un geleceğine önemli dokunuşların temelini oluşturacak Akıllı Kentler Zirvesi’nin önemine dikkat çeken Başkan Asaf Güven, çok önemli sorunları olan ilçede kalıcı çözüm üretmek, altyapısı güçlü bir kent oluşturmak, teknolojiyi çok iyi kullanan, insan odaklı adımları atmak üzere önemli bir zirveye ev sahipliği yapacaklarını söyledi.
Başkan Güven açıklamasında, “geniş coğrafyası, dağınık yerleşim alanlarıyla bir çok sıkıntısı olan Arsuz’da sorunların ortak akılla çözümü için 21 Şubat Cuma günü Arsuz Kaymakamlığı Hükümet Konağı konferans salonunda, bilim insanları, belediye başkanları, büyükşehir belediyelerinden temsilcilerin katılacağı ‘Akıllı Kentler Zirvesi’nin çok önemli sonuçlar ortaya koyacağına inanıyor, halkımızın zirveye katılımını bekliyoruz” dedi.
 
 
Çalışmalar Program Dahilinde Sürüyor..
Arsuz’un bir çok mahallesinde asfalt ve parke taşı bekleyen bir çok mahalle olduğu gerçeğine dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, çalışmaların program dahilinde devam ettiği gibi, çamur ve çukur isyanında bulunan vatandaşın haklı olduğuna vurgu yaparak, gösterilen sabır ve anlayışa teşekkür etti.
Arsuz Merkeze Alternatif Çevre Yolu…
Arsuz’da her yıl gerçekleşen festivallerin nüfus yoğunluğuna etkisine, Arsuz-Samandağ yolunun açılması, EXPQ 2021 ve daha bir çok gelişmenin etki edeceğine dikkat çeken Başkan Güven, tüm hazırlıkları yaptıkları gibi, ilçe merkezi trafik sıkışıklığını azaltmak için alternatif çevre yolu çalışmalarının da başlayacağını müjdeledi.
Ayrıntılar Röportajın Videosunda…
Daha bir çok konuda önemli açıklamalarda bulunan Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in Gazeteci Gökhan Gökpınar’a verdiği röportajında tüm önemli mesajları izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
Akıllı Kentler Zirvesi Arsuz’un Geleceğine Işık Tutacak! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet