Skip Navigation Links

'3. lig trenini bu defa kaçırmayacağız'

3. lige çıkma yolunda artık son viraja giren İskenderun Kartalspor'un Kulüp Başkanı Sedat Uysal, takıma sadece halk değil; iş dünyası, siyasiler ve si

Spor   A+a-

3. lige çıkma yolunda artık son viraja giren İskenderun Kartalspor’un Kulüp Başkanı Sedat Uysal, takıma sadece halk değil; iş dünyası, siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarının da destek vermesi halinde, bir ay sonra İskenderun’un yeni bir profesyonel takım kazanacağına vurgu yapıyor:

Kentimizi Hatay Süper Ligi’nde başarıyla temsil eden İskenderun Kartalspor’un Kulüp Başkanı Sedat Uysal, terfi-tenzil maçları öncesinde takımın son durumunu değerlendirdi.
Başkan Uysal, haber ekibimize yaptığı açıklamasında, “İskenderun Kartalspor tüm İskenderun’un takımı. İş dünyası, siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarından takıma destek bekliyoruz. Takımla tek başıma ilgileniyorum. Sporu ve İskenderun’u çok seviyorum. Tüm İskenderun halkının bizim arkamızda olmasını ve katkı vermesini diliyorum. Kısmet olursa, bu destekleri de aldığımız takdirde, bir ay sonra İskenderun’a yeni bir profesyonel takım kazandırmış olacağız” dedi.

“3. lig trenini bu defa kaçırmayacağız”
İskenderun Kartalspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, artık marka şehirlerin isimlerinin sporda da ön planda olduğunu ve terfi-tenzil maçlarından İskenderun Kartalspor’un başarıyla ayrılması halinde şehrimizin yeni bir profesyonel takım kazanacağını belirtti.
İki yıl önce Urfa’da kılpayı kaçırılan 3. lig trenini bu defa yakalayacaklarını kaydeden İskenderun Kartalspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, “İskenderun Kartalspor 2004 yılında kuruldu ve o tarihten bu yana her sezon aşama kaydederek önemli başarılar elde etti. Bu sezon ilimizde Kırıkhan Belediyespor ile birlikte İskenderun Kartalspor terfi-tenzil maçlarına katılmaya hak kazandı. Takıma destek konusunda daha ayağının tozuyla gelmiş olmasına rağmen İskenderun Belediye Başkanı sayın Yusuf Civelek ile görüştük ve futbolcuları kamp ortamına hazırlamamız gerektiğini, bu konuda bize yardımcı olmasını istedik. Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Civelek, İskenderun’da bulunan briç salonunun üzerindeki misafirhaneyi kulübümüze açmakla beraber, l adet otobüs tahsis etti ve ayrıca Sakarya tesislerini de kulübümüzün kullanımına verdi. Oyuncularımız belediyeye ait Sakarya tesislerinde günde çift idman yaparak maçlara hazırlanıyor. Terfi-tenzil maçlarının tam başlayacağı tarih henüz belirlenmedi. Tahminen Mayıs ayının ilk haftasında başlayacak. Biz hazırlık noktasında 10 günlük ikinci etap bir kamp programı planladık. 15 Nisan akşamında 30 kişilik kafile Antalya Belek’te bulunan Limak Arkadia tesislerine gidecek. Oradaki kamp programında İskenderun Kartalspor günde çift idmanla birlikte, iki tane Rus liginden takım ile İstanbul ve İzmir bölgelerinden takımlarla karşılaşacak. Kamp programının ardından terfi-tenzil maçları öncesinde son hafta takımımız İskenderun’a dönecek ve Sakarya tesislerinde grup maçlarının başlayacağı tarihi bekleyeceğiz. Bizim büyük bir düşüncemiz var. İskenderun’da turuncu mavi renklere olan hasreti biliyoruz. Ne yazıkki İskenderunspor ikinci amatör kümede yaşam mücadelesi veriyor. İskenderunspor’un profesyonel lige çıkabilmesi için birkaç sezon şampiyon olması gerekiyor. İskenderunspor açısından her yıl şampiyonluk kolay bir şey değil. Biz gerek altyapımızın sağlamlığı gerekse bu işe inanan bir kadro oluşturduğumuzdan dolayı, daha önce yakaladığımız başarıyı bu yıl da yakaladık ve daha iyisini yapacağımıza inanıyoruz. İki yıl önce Urfa’da kılpayı kaçırdığımız 3. lig trenini bu defa yakalamak istiyoruz. İki sene önce dar bir kadroya sahiptik. Şimdi ise kadromuz daha geniş. Oyuncularımız 3. lige çıkacaklarına inanmışlar. Çok mütevazi bütçelerle takım bugünlere geldi. İnşallah 3. lige çıkacağız ve turuncu mavili özlemi sona erdireceğiz” şeklinde görüş ortaya koydu.

TÜM ÇABAMIZ İSKENDERUN İÇİN
Açıklamalarının devamında İskenderun Kartalspor’un tüm İskenderun’un takımı olduğuna vurgu yapan ve iş dünyası, siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarından takıma destek isteyen Başkan Uysal, “Takımla tek başıma ilgileniyorum. Sporu ve İskenderun’u çok seviyorum. Tüm İskenderun halkının bizim arkamızda olmasını ve destek vermesini diliyorum. Sadece halk değil herkesten destek bekliyoruz. Bu bir takım oyunu. İş dünyası, siyasiler ve sivil toplum örgütlerini bu takıma sahip çıkmaya çağırıyorum. Kısmet olursa, bu destekleri de aldığımız takdirde, bir ay sonra İskenderun’a yeni bir profesyonel takım kazandırmış olacağız. Basının da desteğiyle halkımız takımımızı sahiplenmeye başladı. Manevi desteği hissetmeye başladık. İnşallah bu destek artarak devam edecektir. Tüm bu çabayı kendimiz için sarf etmiyoruz, İskenderun adına iyi şeyler yapma gayreti içerisindeyiz. Destekler artarsa bu takım çok rahat bir şekilde 3. lige çıkacaktır. Bir de destek konusunda bir takım spekülasyonlar beni üzüyor. Bazı kesimler tarafından dillendirilen İskenderunspor’a sahip çıkılmayıp, Kartalspor’a destek verildiği yönündeki spekülasyonlar bizi fazlasıyla üzüyor. Bu takım İskenderun’un takımı ve hepimizin sahip çıkması, destek vermesi gerekir diye düşünüyorum” ifadesinde bulundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet