Skip Navigation Links

Motivasyon Başarı Getirir

İGC Yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor

Motivasyon Başarı Getirir

Gündem   A+a-

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneşve Palmiye Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Dr. Ömer Suha Caymaz’ı ziyaret etti. İGC Başkanı Veysel Cıncık, Emniyet Müdürü Güneş’in İskenderun’a geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla gönülleri fethederek, büyük bir güven duygusu oluşturduğunu söyledi. Cıncık, ‘’Sizi ve ekibinizi gazeteciler olarak kutluyoruz. Çalışmalarınızın yine bu tempoda süreceğinden eminiz.‘’dedi. İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceklerini, Emniyet teşkilatının çalışmalarından duyulan memnuniyetin kendilerini motive ettiğini belirtti.
Sağlığımız emin ellerde
İGC Yönetimi, Palmiye Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Dr.Ömer Suha Caymaz ve Hastane Müdürü Ahmet Ahraz’ı da ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundular. İGC Başkanı Veysel Cıncık, “Hastanelerimizin ehil ellerde bulunması, verimli çalışması halkımıza güven vermektedir. Yeni görevinizde size ve ekibinize başarılar dileriz’’ Dedi.
Başhekim Ömer Caymaz da ziyaret için teşekkür ederek, bir ayrıntı hakkında bilgi verdi. Caymaz, ‘’Gelişim ve Palmiye Hastaneleri’nin sahibi aynı kişi olmasına karşılık, tek bir hastaneymiş gibi değerlendirilmemeli. Her iki hastane de ayrı işletmeler. Hatta aramızda tatlı bir de rekabet var. Önümüzdeki günlerde sürprizlerimiz olacak’’şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet