Skip Navigation Links

Sokak futbolu Panna düzenlendi

Sportservice Nederland BV organizasyonu, İskenderun Belediyesi, Hollanda Kraliyeti Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu'nun desteği ve işbirliği

Spor   A+a-

 
Sokak futbolu Panna düzenlendi
 
Sportservice Nederland BV organizasyonu, İskenderun Belediyesi, Hollanda Kraliyeti Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu’nun desteği ve işbirliği ile Hollanda’nın ünlü sokak futbolu Panna düzenlendi.
İskenderun Belediyesi Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen Panna Knock Out–2011 Sokak Futbolu gösterisini, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek de izledi.
İstanbul Başkonsolosluk görevlisi Bahar Çakıroğlu’nun yönettiği gösteri öncesi konuşan Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, “Panna yeni bir spor etkinliği sokak futbolu. Klasik futbol takım anlayışının tersine bireysel oynayarak, topu çalım atma tekniği, artistik bir futbol gösterisi. Bu aynı zamanda insanın artistik ve futbol becerisini, ayağını raket gibi kullanma becerisini de arttıran bir futbol tekniği. Şimdi onlar hem bize gösteri yapacaklar hem de bizim arkadaşlarla oynayacaklar” dedi.
Sokak futbolu gösterisi beğenildi
Birebir karşılaşmaların yapıldığı turnuvada Hollandalı Pannacı gençlerin kentimizdeki gençlerle yaptığı serbest stil gösterisi, izleyenlerce beğenildi.
Christiaan van Grondelle, Melvin Johannes Mark Portz, Lee-Quincy Armani Johannes Cheuk-A-Lam, Nasreddine Chakir, Mohamed Boutaka, Murat Tok, Joshua Nathanja Agteres’in yer aldığı Panna Knock Out ekibi gösterisi, saat 14.00’de başladı ve oyunun kuralları doğrultusunda devam etti.
‘Kazanan Hollanda’da yapılacak şampiyonaya katılacak’
Panna Knock Out-2011 Sokak Gösterisi’nde kazanan sporcu, Hollanda’nın davetlisi olarak 27 Mayıs 2012’de Hollanda’da yapılacak olan şampiyonaya gidecek.
Hollanda’nın en çok ilgi gören Panna Knock Out-2011 sokak futbol gösterisi, tamamen bireysel teknik beceriye dayanıyor.
Bir maçı 3 dakika süren sokak futbol gösterisinde, bir Panna yapan maçı direk olarak kazanıyor. Sadece sınırlı fiziksel temasa izin verilen ve oyuncuların birbirine tutunması veya giyime müdahale etmesi yasak olurken, saygı ve fair play Panna Knock Out oyununun temel kuralı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet