Skip Navigation Links

Hatay değerleriyle buluşuyor!

Hatay değerleriyle buluşuyor!

Hatay değerleriyle buluşuyor!

Gündem   A+a-

 Eğitimde bilim ve inovasyonu önceleyen İskenderun Teknik Üniversitesi, öğrencilerini iş hayatına hazırlamak ve kariyer hedeflerine yardımcı olmak için düzenlediği Kariyer Günleri’nin yanısıra bu kez Hatay’ın alanında marka olmuş isimleriyle buluşturacak.
İSTE ev sahipliğinde, İskenderun Belediyesi, Payas Belediyesi, Ekinciler Holding ve Hatay Vakfı’nın katkılarıyla düzenlenecek olan ‘Hatay Değerleriyle Buluşuyor’ konferansına konuşmacı olarak Hatay’ın yetiştirdiği değerlerden Hacettepe Üniversitesi Üroloji Bölümü Doç. Dr. Emre Huri, Yargıtay 20. Daire Başkanı İlmettin Köklü, Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı Prof. Dr. M. Kazım Arcan, Türkiye Ulusal Ajans Başkanı İlker Astarcı katılacak.
 
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in de katılımıyla 21 Şubat 2020 Cuma günü İSTE’de 09:15-12:15 saatleri arasında gerçekleşecek olan dev buluşma dolayısıyla İSTE’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Hatay’ımızın başarılı bilim insanları, üst düzey bürokrat, sanatçı, sporcu, işadamı gibi değerlerini öğrencilere yön vermeleri ve rol model olmaları için üniversite ve lise öğrencilerimizle buluşturacağımız ‘Hatay Değerleriyle Buluşuyor’ konferansımızın sinerji yaratmanın yanısıra gençlerimizin motivasyonunu da arttıracağını düşünüyor, emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz.”
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet