Skip Navigation Links

Kent Genelinde Aralıksız Bir Şekilde Çalışılıyor

Kötü görünüm gösteren otlar ekiplerce kesilerek güzel ve hoş bir görünüm sağlanıyor.

Kent Genelinde Aralıksız Bir Şekilde Çalışılıyor

İskenderun   A+a-

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İskenderun’da yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını sürdürüyor.
Park ve Bahçeler Müdürlü ekipleri, park alanları içerisinde yer alan spor aletlerinin ve oyun gruplarının yenileme çalışmalarını yazın olduğu gibi kışın da yoğun bir çalışma programı çerçevesinde gerçekleştiriyor.
Kötü görünüm gösteren otlar ekiplerce kesilerek güzel ve hoş bir görünüm sağlanıyor.
MODERN EVLER ve MUSTAFA KEMAL’DE PARKLARIN BAKIMI YAPILIYOR
Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Ekiplerimiz Modern Evler Necip Fazıl Kısakürek İlk Okulu önündeki parkta bulunan oyun grupları ve kondisyon aletlerinin bakım, onarım ve tamirat çalışmalarını, Muradiye Mahallesinde ağaçlarda budama çalışmaları, Mustafa Kemal Mahallesinde parklarda tamir, bakım ve yenileme çalışmalarını, sahil bandında ise parkların ve yeşil alanların genel bakımını gerçekleştiriyor” dedi.
MURADİYE VE SAHİL BANDINDA YEŞİL ALANLARIN BAKIMI YAPILIYOR
Başkan Tosyalı,” Kentte bulunan park ve bahçelerde bakım ve onarım devam edecek. Amacımız halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek. Yapılan çalışmalarımız aralıksız devam edecektir " Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet