Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Haftanın Spor Haberleri

MAŞUKLU SPOR 0 İSKENDERUN KAYRA SPOR 1

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

 2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off liginde mücadele eden İskenderun Kayra Spor, Antakya Nazım Koka sahasında yapılan karşılaşmada Maşuklu Spor'u 1-0 mağlup etti. Misafir ekip İskenderun Kayra Spor'un golünü Kürsat Sevin attı. İskenderun Kayra Spor, bu galibiyetin ardından 5 puan ile dördüncü sırada yer alıyor. Haftayı yenilgiye kapatan ve 5 puanı bulunan Maşuklu Spor'da averajla beşinci rırada yer alıyor.
 
İskenderun Yıldız Spor'un genç yeteneği Halis Aktuğ 3 gol atarken, diğer golleri de Rıdvan Fındık ile Ömer Şimşek kaydetti.
İSKENDERUN YILDIZ SPOR 5 KIRIKHAN 1461 SPOR 2
2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmasında İskenderun Yıldız Spor, 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Kırıkhan 1461 Spor'u 5-2 mağlup etti.
Hatay bölgesi hakemlerinden Ömür Akay, Hamza Erkal ile Y. Emre Güllü'nün yönettiği karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor'un genç yeteneği Halis Aktuğ 3 gol atarken, diğer golleri de Rıdvan Fındık ile Ömer Şimşek kaydetti. Kırıkhan 1461 Spor'un gollerini de Ali Yavuz Öztürk ile Mustafa Asil attı.
İskenderun Yıldız Spor, bu galibiyetin ardından puanını 9'a yükselterek grupta ikinci sırada yer alıyor.
 
 
 
 
 
İSKENDERUN MEYDAN SPOR'DA LİDERLİK KEYFİ 2-0
2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Play-Off müsabakalarına Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Dörtyol ilçesinde yapılan karşılaşmada İskenderun Meydan Spor, Dörtyol Esnaf Spor'u 2-0 mağlup etti. İskenderun Meydan Spor'un gollerini Sezgin Yelmer attı.
Alınan bu sonucun ardından 4 karşılaşmada 4 galibiyet elde eden İskenderun Meydan Spor, 12 puan ile liderliğini sürdürüyor.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş