Skip Navigation Links

Başkan Fatih Tosyalı Samsun'da Ziyaretlerde Bulundu

Fatih Tosyalı, halka hizmet noktasında kamu, kurum ve belediye başkanları ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.

Başkan Fatih Tosyalı Samsun'da Ziyaretlerde Bulundu

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, halka hizmet noktasında kamu, kurum ve belediye başkanları ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu ile birlikte Samsun’da bir dizi program ve inceleme ziyareti kapsamında, Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak'ı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ı ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ı ziyaret etti.
İSTİŞARELERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
Samsun’da sıcak bir şekilde karşılandıklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediye Başkan Yardımcılarımız Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu ile birlikte Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Çarşamba ve Bafra Belediye Başkanlarımızı ziyaret ettik. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerde barış ve hoşgörü kentimiz hakkında genel bilgiler vererek, belediyemizin çalışmaları, projeleri hakkında bilgiler aktardık. Çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk ” dedi.
ÇALIŞMALARI VE PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİK
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Son derece verimli geçen ziyaretlerde kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında planlanan ve yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili fikir teatisinde bulunduk. İl ve ilçe genelinde sosyal ve sportif alanlarda yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceledik. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek adına istişarelerimizi sürdüreceğiz. Sıcak karşılamalarından ve göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Valimize, Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet