Skip Navigation Links

Reyhanlı'da Var, İskenderun'da Yok

Türkiye'nin birçok ilçe ve beldelerinde bulunan ramazan çadırı maalesef İskenderun'da yok.

Gündem   A+a-

 
Türkiye’nin birçok ilçe ve beldelerinde bulunan ramazan çadırı maalesef İskenderun’da yok.
Reyhanlı belediye başkanı Hüseyin Şanverdi tarafından kurulan, günde yüzlerce kişinin iftarını açtığı Ramazan çadırları, halk tarafından takdir topluyor.
 

Reyhanlı Belediye başkanı Hüseyin Şanverdi, iftar çadırında her gün 400 kişiye iftar yemeği veriyor.
Reyhanlı Belediye’nin sunduğu bu hizmet, geniş bir ekiple ve büyük bir titizlikle sürdürülüyor. Vatandaşlar; Belediye hizmet binası karşısında kurulan iftar çadırından ve verilen hizmetten memnun olduklarını dile getirdiler.
Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İnsani değerlerin ve duyguların öne çıktığı, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün yeşerdiği önemli bir zaman dilimi olan Ramazan ayını karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Belediye Hizmet binası önünde kurulmuş olan iftar çadırımızda birlik ve beraberlik içinde iftarımızı yapmanın huzurunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin simgesi bu Ramazan-ı Şerifte de orucumuzu birlikte açalım, beraberliğimizi pekiştirelim ve bu hayırlı süreçten birlikte yararlanalım istiyoruz. Vatandaşlarımızı bu birlikteliğe bekliyoruz.” Dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet