Skip Navigation Links

Kara Yolunda Yatay Sondaj Çalışması İle Dev Hat Onarıldı

HATSU, Antakya ve Defne ilçelerine içme suyu ileten terfi hattında oluşan arızaya müdahale ederek yenileme çalışması gerçekleştirdiğini belirtti.

Kara Yolunda Yatay Sondaj Çalışması İle Dev Hat OnarıldıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Antakya ve Defne ilçelerine içme suyu ileten terfi hattında oluşan arızaya müdahale ederek yenileme çalışması gerçekleştirdiğini belirtti.
 
Antakya Serinyol Terfi İstasyonu’ndan Antakya ve Defne ilçesine bağlı muhtelif mahallelere içme suyu ileten isale hattının Antakya- İskenderun yolu güzergahı altında kalan bir bölümünde yapısal bozukluk oluştuğunu belirten Genel Müdürlük, 800’lük çelik kılıf çekilerek arıza oluşan hattın 500’lük çelik borularla yenilendiğini belirtti.
 
Karayolu güvenliği, elektrik, doğal gaz ve internet hatlarının zarar görmemesi adına çalışmanın kazı yapılmadan yatay delgi gerçekleştirilerek yapıldığını aktaran HATSU, yapılan çalışma sayesinde içme suyu iletiminin sağlıklı hale getirildiğini belirtti.
 
Genel Müdürlük, oluşan arızalara her geçen gün müdahale sürecinin hızlandırıldığını vatandaş memnuniyeti odaklı hizmetlerin devam ettiğinin altını çizdi.
 
 
Kara Yolunda Yatay Sondaj Çalışması İle Dev Hat Onarıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet