Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Her Maçımızı Kazanmak İçin Oynamaya Devam Edeceğiz

Bundan sonrada kalan her maçımızı kazanmak için oynamaya devam edeceğiz...

Her Maçımızı Kazanmak İçin Oynamaya Devam Edeceğiz

Spor   A+a-

Erzin Spor Soğuklara Aldırış Etmeden Çalışıyor
TFF 3. Lig 1. grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Sporlular, havanın aşırı derecede soğuk olmasına rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadında Teknik Direktör Ergün Aytekin nezaretinde çalışmalarına aralıksız devam eden Erzin Spor'un futbolcuları, Şile Yıldız Spor karşısında aldıkları beraberliğin verdiği moralle Cumartesi günü oynayacakları Anagold 24 Erzincan Spor karşısında galibiyet hedefliyor.
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Spor Teknik Direktör Murat Kurt,
"HER MAÇIMIZI KAZANMAK İÇİN OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, pazar günü 5 Temmuz stadında oynayacağı Mersin B.Ş. Belediye Meski Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Kurt nezaretinde sürdürüyor.
Göreve geldiği günden bu yana 4 karşılaşmada 3 galibiyet 1 de beraberlik alan İskenderun Spor'un Teknik Direktörü Murat Kurt, yaptığı açıklamada şunları söyledi.
"Pozantıspor deplasmanında Yüksek rakımda zorlu hava ve saha şartlarında oynanan bir maçı geride bıraktık..Pozantıspor karşısında 1.dakikada talihsiz bir penaltı golü ile geriye düşmemize rağmen maçı bırakmadık ve hakemin son düdüğüne kadar maçı kazanmak için mücadele ettik...Bütün riskleri aldık Maçı 2-0 dan 2-2 ye getirdik devamında 2 net gol pozisyonundan faydalanamadık..Galipte gelebilirdik mağlupta olabilirdik fakat 90 dakika boyunca mücadeleden bir an olsun vazgeçmeyen, İskenderunspora yakışır şekilde oynayan oyuncularıma teşekkür ediyorum...Göreve geldiğimiz ikinci yarının başından bu yana çıktığımız 4 maçta 10 puan topladık , Bundan sonrada kalan her maçımızı kazanmak için oynamaya devam edeceğiz...Hafta sonu oynayacağımız Meskispor maçı için hazırlıklarımız devam ediyor" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş