Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Haberlerinden Başlıklar

Dağ Yamaçlarında Bulunan İçme Suyu Hatları Yenileniyor

HBB Haberlerinden Başlıklar

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu ihtiyacını karşılama adına verilen mücadelenin sürdüğünü ve zor şartlar altında yapılan çalışmalar sayesinde sorunların giderildiğini duyurdu.
 
Dağda bulunan içme suyu gözlerinden meskenlere kadar iletilen içme suyunun sağlıklı bir şekilde kullanılması adına yapılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini bildiren Genel Müdürlük, zor arazi koşulları gözetmeksizin hizmet gerçekleştiren ekiplerimiz tarafından arızalara yapılan hızlı müdahaleler sayesinde vatandaşların memnun kaldığını iletti.
 
Arsuz ilçesine bağlı Haymaseki Mahallesi’nin dağ yamaçlarında sürekli arıza vererek kesintiye neden olan içme suyu hattına müdahale eden HATSU ekipleri, halatlar ile çekilen 100 metrelik 90’lık kangal içme suyu hattını yenileyerek su arızasını giderdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
ALTINÖZÜ MUHTARLARINDAN GENEL MÜDÜR ÇAPARALİ’YE ZİYARET
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali, yapılan hizmetlerin çözüm ortağı olan Mahalle muhtarları ile istişarelerini sürdürüyor.
 
Hatay’ın 15 İlçesi’nde yapılan hizmetler sırasında ve sorunların çözümü noktasında önemli rol oynayan Mahalle Muhtarlarını makamında ağırlayan Çaparali, muhtarlar tarafından iletilen duygu düşünceler ile birlikte yapılacak hizmetlerin altyapısının hazırlandığını ifade etti.
 
Sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında Hatay genelindeki bütün Muhtarlar ile iletişim halinde olduklarının altını çizen Çaparali, Altınözü ilçesine bağlı Sofular Mahalle Muhtarı Ahmet Malgaç ve Kozkalesi Mahalle Muhtarı Ersoy Çıldam tarafından yapılan nazik ziyaret için teşekkür ettiğini ayrıca Hatay halkına yapılacak altyapı hizmetlerinin ortak akıl ve bütünsel bir anlayış çerçevesinde devam edeceğini vurguladı.
 
Ziyaret sıranda gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Genel Müdür Çaparali’ye teşekkür eden Mahalle Muhtarları, yapılan özverili çalışmaların takipçisi olduklarını ve emeği geçen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali’nin nezdinde bütün emeği geçenlere teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş