Skip Navigation Links

İDÇ Spor Taraftarları Sezon Öncesi Bir Araya Geldi

Spor Toto 2.Lig Takımlarından İskenderun Demir Çelik Spor Kızıl Körfez Taraftar Grubu yeni sezon öncesinde yıllık olağan toplantısını gerçekleştirerek

Spor   A+a-

 



İDÇ SPOR TARAFTARLARI SEZON ÖNCESİ BİR ARAYA GELDİ
 
Spor Toto 2.Lig Takımlarından İskenderun Demir Çelik Spor Kızıl Körfez Taraftar Grubu yeni sezon öncesinde yıllık olağan toplantısını gerçekleştirerek bir katım kararlar aldı. İskenderun Demir Çelik Spor Taraftarlar Derneğinde gerçekleştirilen toplantıya Anadolu Taraftarlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve İskenderun Demir Çelik Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Bukağıkıran, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Amigolar, Tribün Abileri, Okul Temsilcileri ile çok sayıda taraftar topluluğu katıldı.
 
Yapılan toplantıda 2011 - 2012 Sezonunda İskenderun ve Bölgesinde bulunan okullarda görev alacak olan okul temsilcilerinin isimleri şöyle; Akın Karadal (Mustafa Kemal Üniversitesi), Furkan Kalkan (İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesi), Veli Yiğit (İskenderun Özel İkem Lisesi), Cengizhan Çırpınır (Payas Endüstri Meslek Lisesi), Deniz Deveci (Atatürkçü Düşünce İlköğretim Okulu), Ali Ahraz (Şemsettin Mursaloğlu Lisesi), Mert Çolak (İskenderun Demir Çelik Lisesi), Mehmet Ali Punar (Ticaret ve Meslek Lisesi).
 
İskenderun Demir Çelik Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Bukağıkıran, '' Kızıl Körfez Taraftar Grubu olarak yeni sezon' da bambaşka bir oluşum içerisine girip İskenderun' u Türkiyenin her yerinde en iyi şekilde temsil edip adından gurur ile bahsettireceğiz. Yanımızda dimdik duran arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.'' dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet