Skip Navigation Links

Yeni İskenderun Spor Fırtına Gibi Başladı: 1-0

Y. İskenderunspor 8 yıl aradan sonra üçüncü ligdeki ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde A.Üsküdar 1908 ile yaptı.

Spor   A+a-

Y. İskenderunspor 8 yıl aradan sonra üçüncü ligdeki ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde A.Üsküdar 1908 ile yaptı. Her iki yarısı da çekişmeli geçen karşılaşmanın 90+4. dakikasında Turuncu-Mavililer Özgür’le galibiyet golünü atarak hem taraftarlarına hem de yöneticilere büyük sevinç yaşattı.


İskenderun 5 Temmuz Stadı’ndaki karşılaşmayı CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan izledi. Milletvekili Yazar ve Belediye Başkanı Civelek her iki takımın kaptanlarına birer çiçek vererek başarılar dilediler.
Dakika 15: Orta sahadan gelen top ile ceza sahasın içersinde buluşan Bünyamin’i İslam düşürdü Orta hakem Mehmet Demir penaltı noktasını gösterdi. Turuncu mavili takımın penaltı vuruşunu Arafat kullandı. Üzerine gelen meşin yuvarlağı uzaklaştıran kaleci Süleyman gole izin vermedi.
Dakika 22 Kazanılan serbest vuruşu kullanan Güney’in sert şutu kaleci Savaş’ta kaldı.
Dakika 48 Orta sahadan gelen pas ile buluşan Hakan defansa attığı çalım sonrasında buranda kendisini kaleci ile karşı karşıya buldu. Son vuruşta geç kalınca kaleci Süleyman tehlikeyi uzaklaştırdı.


Dakika 72 Mert’in ceza sahası içerisine ortasında Yunus topu kontrolde geç kalınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
Dakika 85 Orta sahadan gelişen atakta topla buluşan Bünyamin’e Emin sert girince orta hakem Mehmet Demir kırmızı kartını gösterdi.
Dakika 90+4 Mehmet’in Ceza sahası içerisine gönderdiği topa yükselen Bünyamin’in sert kafa şutu direkten döndü. Dönen topu takip eden Özgür sert vurdu filelere gönderdi 1-0
Yeni İskenderun spor’un attığı bu golle saha adeta karnaval yerine döndü.
Uzun yıl aradan sonra 3. lige çıkan turuncu-mavili ekip, kendi evinde konuk ettiği Anadolu Üsküdar spor’u evine puansız gönderirken, ilerleyen haftalar içinde olumlu sinyaller verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet