Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Haftanın Spor Gündemi

geleceğin yıldız futbolcuları hummalı şekilde oynadığı maçlarda gösterdiği mücadele

Haftanın Spor Gündemi

Spor   A+a-

Payas Spor 1 Fethiye Spor 1
TFF 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Payas Spor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Fethiye Spor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puan ile kapattı.
Payas ilçe stadında oynanan ve Alper Akarsu, Mert Türk ile Buğra Can Semercioğlu'nun yönettiği karşılaşmada Fethiye Spor'un golünü 4. Dakikada Burak Koçer (KK) atarken, Payas SporUn golünü de 89. dakikada Fatih Somuncu kaydetti.
Bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada her iki takımdan toplam 8 futbolcu sarı kart gördü.
 
 
 
 
Erzin Spor Şile Yıldız Deplasmanından Puan İle Dönüyor
TFF 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Spor, Şile YIldız Spor deplasmanından 1 puan ile dönüyor.
Şile stadında oynanan ve Enes Kanpara Mert Baykal ile Oğuzhan Yazır'ın yönettiği müsabakada Turuncu Beyazlı ekip Erzin Spor, Şile Yıldız Spor ile 0-0 berabere kaldı.
Erzin Spor, yeni Teknik Direktörü Ergün Aytekin ile çıktığı ilk deplasman karşılaşmasında kazandığı beraberlik ile puanını 25'e çıkartarak 11. sıraya yükseldi. Şile Yıldız spor'un ise 24 puanı bulunuyor.
 
 
 
 
Pozantı Spor 2 İskenderun Spor 2
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, Pozantı ilçe stadında yapılan karşılaşmada Pozantı Spor ile 2-2 berabere kaldı.
Pozantı ilçe stadında oynanan ve Serhat Çelik, Recep İlker Kor ile Kerem Kaan'ın yönettiği müsabakada ev sahibi Pozantı Spor'un gollerini Ersin Teber (Penaltıdan) ile Batuhan Özbek atarken, misafir ekip 5 Temmuz İskenderun Spor'un gollerini de Ercan Dişkaya attı.
 
 
 
 
 
İskenderun Engelliler 96 Ceylanpınar Engelliler 53
İskenderun Engelliler Basket Takımı deplasmanda yapılan müsabakada Ceylanpınar Engelliler Basket Takımını ezici bir oyundan sonra 96 - 53 mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından İskenderun Engelliler Basketbol takımı Başkanı Suat Atasever, elde ettikleri başarıdan dolayı emeği geçenleri tebrik etti.
 
 
 
 
 
Sarıseki Spor Farklı Galip Gelerek 3 Puan İle Tanıştı
2019-2020 Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (U-19) Gençler ligi (C) Grubunda mücadele eden Sarıseki Spor, Fuat Tosyalı Spor KOmpleksinde yapılan karşılaşmada Aşkarbeyli Spor'u 7-0 mağlup ederek 3 puan ile tanıştı.
Sarıseki Spor (U-19) takımının gollerini Soner Can Akat (5), Mustafa Keskin ile Selim Can attı.
Günün diğer karşılaşmasında Dörtyol Esnaf Spor (U-19) takımı, İskenderun Efsane Spor'a 2-1 mağlup oldu.
 
 
 
 
Yükseliş Koleji'nin Sultanları 3-0 Galip
Bölgemizin Saygın Eğitim yuvaları arasında yer alan Yükseliş Koleji, spor dalında da başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Hayırsever işadamı Nuri Üysen'in talimatlarıyla kurulan Yükseliş Koleji Spor kulübü, bir taraftan futbol kulübüyle ailelerin beğenisini kazanırken, diğer bir taraftan da voleybol dalında başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.
Hatay yıldız Kızlar liginde mücadeleden Yükseliş Koleji'nın Sultanları, rakibi Dörtyol Spor'u 3-0 mağlup etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş