Skip Navigation Links

Spor centilmenlik demektir aksini kabul etmiyoruz!

Kutlamalar sırasında İskenderun Demir Çelik Spor Kulübü Başkanı Cengiz Gül aleyhine bir grup vatandaşın yaptığı çirkin hareketlere Yeni İskenderunspor

Spor   A+a-

Kutlamalar sırasında İskenderun Demir Çelik Spor Kulübü Başkanı Cengiz Gül aleyhine bir grup vatandaşın yaptığı çirkin hareketlere Yeni İskenderunspor Kulübü Yönetimi’nden kınama geldi.

Spor centilmenlik demektir aksini kabul etmiyoruz!
Yeni İskenderunspor Kulübü Yönetim Kurulu Adına açıklama yapan Sedat Uysal, takımın kente dönüşünde 3. Lig’e çıkış kutlamaları sırasında bazı taraftarların İskenderun Demir Çelik Spor Kulübü ve Başkanı Cengiz Gül aleyhine yapılan çirkin tezahüratları esef verici davranışlar olarak nitelendirdi ve kınadıklarını söyledi.
Yeni İskenderun Spor Kulübü Başkanı Sedat Uysal’ın açıklaması şöyle;
2009-2010 Futbol Sezonu 3.Lig’e terfi müsabakaları sonucunda büyük bir başarıya imza atarak TFF Profesyonel 3.Ligi’ne yükselen turuncu mavili ekibimizin 7 Haziran 2010 Pazartesi günü şehrimize girişinde , yönetim kurulumuzca , halkımızla kucaklaşmak ve bu önemli şampiyonluğu birlikte kutlamak amacıyla düzenlenen şehir turu ve Anıt Alanı kutlamaları sırasında , tamamen bilgimiz dışında , kendini bilmez bir kaç kişinin girişimiyle, şehrimizi TFF 2. Liginde temsil eden İskenderun Demirçelik Spor Kulubü Başkanı Sn. Cengiz GÜL aleyhine yapılan çirkin tezahüratlar ve İskenderun Demirçelik spor Taraftarlar Derneği’ne yapılan çirkin davranışlar , ne Kulüp Başkanı olarak şahsım ne de Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyeleri’nce tasvip edilemeyecek esef verici davranışlardır.
Güzel İskenderun’umuzda, her iki kulübümüz arasında sürdürmeye çalıştığımız dostluk bağlarını güçlendirme çabaları ile İskenderun ve İskenderun gençliği menfa-atine birlikte yapmayı planladığımız faaliyetlere gölge düşüren üzüntü duyduğumuz bu davranışları şiddetle kınar, önümüzdeki süreçte özellikle bu tür davranışları gösteren kişi ya da kişilerin taraftarlık düzeyinde dahi kulübümüzle bir ilgisi olamayacağını kamuoyu ile paylaşmak isteriz.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet