Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Palmiye Tüp Bebek Merkezi Güven Veriyor

Üroloji ve Tüp bebek uzmanı Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu, Mega Radyo’da yayınlanan, ‘Panorama’ söyleşi programının canlı yayın konuğu oldu.

Palmiye Tüp Bebek Merkezi Güven VeriyorWeb
TV

Sağlık   A+a-

 Üroloji ve Tüp bebek uzmanı Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu, Mega Radyo’da yayınlanan, ‘Panorama’ söyleşi programının canlı yayın konuğu oldu. Dr. Burak Sıvaslıoğlu, infertilite tedavi yöntemleri ve tüp bebek konularında önemli açıklamalar yaptı.
 
Deneyimli gazeteci, usta radyocu Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Panorama’ programında konuşan Dr. Burak Sivaslıoğlu tüp bebek, kısırlık, varikosel, sperm bozukluğu, aşılama, mikroenjeksiyon konularında önemli bilgileri paylaştı.
 
Ülkemizde her beş aileden birinin çocuk sahibi olmakta problem yaşadığını ve tıbbi yardım almak zorunda kaldığını belirten Dr. Burak Sivaslıoğlu ”Kısırlık problemi olan ailelerde bu durum kadın kaynaklı olabileceği gibi erkek kaynaklı da olabilir. Son zamanlardaki bilgilerimize göre erkek kaynaklı kısırlık % 50 oranlarına ulaşmaktadır. Erkek kısırlığının hastalıksal birçok sebebi bulunmakla beraber sanayileşme, kötü çevre koşulları, beslenme alışkanlıklarının değişmesi, gıdalardaki genetik ve kimyasal değişimler, sosyoekonomik anlamda ileri yaş evlilikler gibi durumlar problemi daha da artırabilmektedir.” dedi.
 
Dr Burak Sivaslıoğlu kısırlık tedavileri ile doğal yoldan gebeliği önemsediğini, ancak kısırlık tedavilerinin bir parçası olan tüp bebek uygulamasının artık İskenderun’da mümkün olduğunu söyleyerek, Özel İskenderun Palmiye Hastanesi tüp bebek merkezini açtıklarını belirtti. Dr. Sivaslıoğlu “Evli çiftlerin yaklaşık %15 -20 civarı kısırlık problemleriyle karşılaşıyor ve çözüm arıyor. Tüp bebek tedavileri kısırlık problemlerini çözmede yüksek başarılı bir seçenek olarak uygulanıyor. İskenderun’da kısırlık tedavileri yapılabilmekle beraber tedavilerin, aşılamaların sonuçsuz kaldığı durumlarda ve tüp bebek uygulaması gerekliliğinde hastalar, şehir dışına gitmek zorunda kalıyordu. Hastalar, bu durumdan hem maddi hem manevi hem de zaman olarak kayıplara uğruyordu. Bu anlamda ilçemizde bir tüp bebek merkezinin bulunmaması büyük bir eksiklik idi. Özel Palmiye Hastanesi bu eksikliği gidererek yöremiz adına çok başarılı bir iş yapmıştır. Kısırlık tedavileri ve tüp bebek konusunda yöremizin deneyimli, başarılı hekimlerinin Palmiye hastanesi tüp bebek merkezi ailesi çatısı altında olması bizleri mutlu etmektedir.” dedi.
 
Mega Radyo stüdyolarından canlı yayımlanan, oldukça yüksek oranda ilgi gören ‘Semir Yazıcı İle Panaroma’ söyleşi programı, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com internet üzerinden, ayrıca instagram hesabı üzerinden de canlı yayınlandı. Mega Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu programın teknik kumanda masasını Mustafa Mert ve Şirvan Selçuk yönetti.
 
 
Palmiye Tüp Bebek Merkezi Güven Veriyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş