Skip Navigation Links

Saha Değişikliğine Spor Severlerden Tepki

2010-2011 Futbol sezonu Hatay Süper Amatör Ligi'ne Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam ederken

Spor   A+a-

Saha Değişikliğine Spor Severlerden Tepki
2010-2011 Futbol sezonu Hatay Süper Amatör Ligi’ne Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam ederken, amatör kulüplerin ardından spor severlerden de tepki gelmeye devam ediyor. 27 Ocak 2011 Cuma günü Antakya Nazım Koka sahasında oynanan Çekmece Belediyespor ile Asaşspor maçı, Asaşspor kulüp yönetiminin Saha ışıklandırması ve güvenliğin yetersiz olması nedeniyle karşılaşma öncesinde yapılan saha ve saat değişikliği itirazı Hatay ASKF yönetimi tarafından red edilmişti. Bu itirazı red eden Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticileri, ilginç bir uygulamaya imza attı.
18 Şubat 2011 Cuma günü İskenderun 5 Temmuz dış sahasında daha önce yapılması kararlaştırılan Belen Belediyespor ile Çekmece Belediyespor maçı Nardüzü sahasına alındı. Oysa Belen Belediyespor, tüm karşılaşmalarını İskenderun 5 Temmuz dış sahasında oynuyordu. Bu karşılaşma öncesinde Belen Belediyespor yönetiminin de saha değişikliğiyle ilgili olarak hiçbir müracaatı olmaması ise kaygıları giderek arttırıyor.
Yapılan bu uygulamaya büyük tepki gösteren çok sayıdaki amatör spor severler, “Daha önce Asaşspor yönetiminin Çekmece Belediyespor ile Asaşspor arasındaki karşılaşmanın saha ve saat değişikli müracaatını göz ardı eden Hatay Amatör Spor Kulüpleri yönetimimin Belen Belediyespor Çekmece Belediyespor maçının da saha değişikliğini tekrar gözden geçirmesini bekliyoruz” dediler.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet