Skip Navigation Links

Arsuz'da Bir İlk Gerçekleşti!

Fizyoterapist Okan Savaş önderliğinde Arsuz’da ilk ‘Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’ açılışı gerçekleşti.

Arsuz'da Bir İlk Gerçekleşti!

Arsuz   A+a-

Açılış törenine; Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Murt, Ak Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin, CHP Arsuz Kadın Kolları Başkanı Leman Yılmaz ve Yönetimi, Engelsiz Arsuz Derneği Başkanı Serhat Gökpınar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Fizyoterapist Okan Savaş, “Bölgemizin ilk sağlıklı yaşam merkezi olan ‘Fizyosavaş’ın açılış töreni için bir aradayız. Merkezimiz, ilk etapta Fizyoterapi ve Rehabilitasyon üzerine hizmet vermek için kurulmuştur. Bunun yanında yaralanma, hastalık, engel durumu, hareket sistemi bozuklukları ve sağlıkla ilgili durumlardan kaynaklanan ağrı ve fonksiyon bozukluklarında da, hekimin tanısına göre Fizyoterapi ve Rehabilitasyon hizmeti vereceğiz. Bununla ilgili ölçme ve değerlendirme testleri gerçekleştirdikten sonra tedavi programı planlayarak uygulayacağız. Bizim mesleğimiz genelde İnsanların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çeşitli tedavi yöntemlerinin uygulandığı, hayat standartlarını arttırıldığı bir meslektir,’ şeklinde konuştu.
Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Murt, bölgede özellikle fizik tedavi merkezi ihtiyacının olduğunu belirtti. Bu büyük bir eksikliği giderecek olan Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, Okan Savaş başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Sağlık Yaşam Merkezleri’nin hayatımızın bir parçası olduğunu ifade etti. Bu merkezlerin sağlıklı yaşam adına zaman zaman hepimizin müracaat edeceği yerler haline geldiğine değinen Kaymakam Sarı, Arsuz’da böyle bir merkezin hayata geçirilmesinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından, açılış kurdele kesildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet