Skip Navigation Links

Lübnan’da Yoğun Bakımda Olan Türk İşçi Ambulans Uçak Türkiye’ye Getirildi

Lübnan’da çalışan Hatay Reyhanlılı Hasan Yumuşak geçirdiği rahatsızlık sonucu Lübnan’da tedavi altına alındı.

 Lübnan’da Yoğun Bakımda Olan Türk İşçi Ambulans Uçak Türkiye’ye Getirildi

Yerel   A+a-

 Lübnan’da çalışan Hatay Reyhanlılı Hasan Yumuşak geçirdiği rahatsızlık sonucu Lübnan’da tedavi altına alındı. Ancak Lübnan’daki tedavi imkanlarının yetersiz olması nedeniyle Hasan Yumuşak, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin girişimleriyle; Dışişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı aracılığıyla ambulans uçak ile Türkiye’ye getirildi.
 
Milletvekili Hüseyin Şanverdi yaptığı açıklamada; “Ailenin isteği üzerine Sağlık Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı’yla irtibata geçtik. Bakanlık yetkililerimiz derhal çalışmalara başladı ve gerekli izinlerin alınmasının ardından ambulans uçak Lübnan’a gidip hastamızı Türkiye’ye getirdi. Devletin büyüklüğünü gerçek anlamda vatandaşına sahip çıktığını ve Dünya’nın neresinde olursa olsun vatandaşının yardımına koştuğunu çok açık görebiliyoruz. Ülke olarak bizler her zaman vatandaşımızı koruyacağız ve sahip çıkacağız. Gurbette asla onları yalnız bırakmayacağız. Hastamıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.
 
Ayrıca Türk işçiyi getiren uçağın Hatay Havalimanı’na inmesiyle Hasan Yumuşak’ın Hatay MKÜ Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet