Skip Navigation Links

Yeni İskenderunspor'dan gol yağmuru sürüyor

Isparta'dan sonra Keçiörenspor'u da gol yağmuru altında ıslatan Yeni İskenderunspor taraftarının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Spor   A+a-

Isparta’dan sonra Keçiörenspor’u da gol yağmuru altında ıslatan Yeni İskenderunspor taraftarının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Yeni İskenderunspor’dan gol yağmuru sürüyor

Spor toto 3.lig 2. gurupta mücadele eden İskenderun spor geçtiğimiz hafta Isparta deplasmanından aldığı farklı galibiyetin ardından bu haftada grubun iyi top koşturan takımı Keçiören spor’u da eli boş gönderdi. Beş temmuz stadında oynanan maça Protokol üyelerinin yoğun ilgisi vardı.

Maçı İskenderun sporkulüp Başkanı Sedat Uysal ve yönetim kurulu üyeleri ile Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, ve tarartarlar bu önemli maçta İskenderun spor’u yalnız bırakmadılar.

Maçın ilk dakikalarından itibaren Baskısını rakibi üzerine kuran Temsilcimiz İskenderun spor 12’nci dakikada Hakan’ın sağdan pası ile İsmail topla buluştu. Kecioren defans oyuncusu Burak araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.
24’üncü dakikada Osman’ın uzun pası ile buluşan Mustafa defanstan sıyrılmaya çalışırken Şahin’in müdahalesi ile Y.İskenderun spor tehlikeyi uzaklaştırdı.
33’üncü dakikada M.can’ın ceza sahası içerisinde topla ilerlerken Keçiören defans oyuncusu Burak’ın müdahalesinde orta hakem Evren Penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Nureddin kaleci Ramazan’ın ters köşeye yatırdı.1-0
49’uncu dakikada Y.İskenderun spor’lu Hakan’ın hakemin kararına itirazı nedeni ile kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
71’inci Dakikada M. Can sağdan pası ile buluşan Ali ceza sahası içerisinde defans oyuncusunuda geçerek kaleci Ramazan’ın yanından topu filelere gönderdi. 2-0
79’uncu dakikada Nureddin’in ceza sahası içerisine ortasında Onur’un sırtı kaleye dönük olmasına rağmen topa vole vurarak meşin yuvarlak ağlara takıldı. 3-0
90+3’de Nuri’ Terliksizin pası ile buluşan Nuri Ersoy kaleci Ramazan’ı da çalımlayarak boş kaleye topu göndererek maçın skorunu belirledi.4-0

GOL:Dk 33 Nureddin(P), Dk 71 Ali, Dk79 Onur,Dk 90+3 Nureddin (Y.İskenderunspor)

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet