Skip Navigation Links

Geleceğimiz Emin Ellerde

geleceğin yeteneklerini Türk sporuna kazandırmak.

Geleceğimiz Emin Ellerde

Spor   A+a-

Karaağaç Spor'un alt yapı Genel Kordinatörü Fehim Aşkar,
Geleceğimiz Emin Ellerde
Karaağaçspor'da Uzun vadeli projenin Teknik Sorumluluğuna daha önce bir çok Profesyonel takımda futbol oynamış Alt yapılarda uzun yıllardır şehrimize hizmet eden genç, dinamik, Akademik donanımlı UEFA Lisanslı, Emir Altun, Fatih Toluyağ, Emre Altun, kaleci Antrenörlüğüne, Gökhan Karasu
Futbol Danışmanlığı’na da, Uzun yıllar Emek veren, Hizmet eden, Ayhan Sağıroğlu getirilmiştir.
Alt yapı Genel Kordinatörü Fehim Aşkar, "Geleceğimiz emin ellerde"
Karaağaçspor Altyapıda Hocalar konusunda tecrübeli ekip kurduk. Birbirini tamamlayan, Profesyonel , Spor Akademisyenleri, UEFA B diplomalı Tecrübeli ve Başarılı bir antrenör ekibi ile Hedefimiz Tüm liğ’ler de top oynayan veya milli takım seviyesine yükselmiş, geleceğin yeteneklerini Türk sporuna kazandırmak.
Genç ve tecrübeli antrenörlerimiz sayesinde, Altyapımızda bulunan Futbolcu değerlerini, Türk Futboluna kazandırmayı hedefleyen, Skorlara bakmayan, yarışmacı değil yetiştirici kimliğimizle ön plana çıkacak, Katılım yapacağımız tüm kategorilerde küçük oyuncu oynatan, Skorsal başarıdan ziyade oyuncu başarısını hedef seçen bir anlayışla, Akademi liğ düzeyine getirecek ve Akademi liğlere katılım yapacak bir projenin temelini atıyoruz.
Bölgenin saklı yetenekleri ile yeni yıldızlar yetiştirme adına bu projenin Baş Mimarı olacağız.
Bizim için Altyapı çok önemli, Son zamanlarda fazla kaynak ayıramadık, fakat bugünden sonra hedefimiz Alt yapıyı güçlendirmek, Yetenekli futbolcuları İşlemek ve Oyuncu yetiştirmek. Bu ardada Futbol ve sosyal etkinlikler dışında Kitap okuma saatlerini de hayata geçireceğiz.
Karaağaçspor’un geçmişte oyunculara verdiği birlik, beraberlik, saygı, sevgi, bunun çok yüksek ve motive edici olması, beraber çalışmamızın kolaylığını sağlıyacak. Karaağaçspor’un bir sporcu fabrikası olduğunu, Burada Milli Takıma yakışacak istikbal vadeden sporcu yetiştirmek, hem Türkiye geneline Hem de Bölgemize sporcu yetiştirmek için Genç ve tecrübeli antrenörleriyle çalışmalarımıza yoğunlaşacağız. Saha anlamında büyük sıkıntılar çekilmesine karşın Turuncu-Beyazlı takımımız Altyapıdan verdiği ve yetiştirdiği oyuncularla ön plana çıkacaktır.
Karaağaçspor altyapısı bir de tesis ve saha imkanlarını ele geçirdiği zaman başarıdan başarıya koşacağı da gün gibi aşikar.
Bölgemizin, İl’imizin en genç kadrolarından birine sahip olduklarının altını çizen Fehim Aşkar, “Tüm hocalarımızla uyum içinde çalışacağız. Karaağaçspor 'un yönetimini, teknik kadrosunu, altyapı çalışanlarını ve futbolcularını, çok daha iyi günler bekliyor ” diye konuştu
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet