Skip Navigation Links

DTO üyelerine, Algoloji ve Diyet Bilgilendirmesi

Dr. Aydoğan Kazovalı ve Diyetisyen Alican Çiğdem İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’nde oda üyelerini bilgilendirdi.

DTO üyelerine, Algoloji ve Diyet Bilgilendirmesi

Sağlık   A+a-

 İskenderun MD/Park Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon (Algoloji ve Ağrı) Uzmanı Dr. Aydoğan Kazovalı ve Diyetisyen Alican Çiğdem İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’nde oda üyelerini bilgilendirdi.
 
 
 
İMEAK DTO İskenderun Şubesi konferans salonunda gerçekleştirilen seminere İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Demirkent, Meclis Üyesi Aykut Özdemir ve oda üyeleri katıldı.
 
 
 
Diyetisyen Alican Çiğdem, diyet ve son dönemlerde gündemde olan beslenme yöntemleriyle ilgili üyelere bilgi aktardı, diyetin kişiye özel olduğunu, gerekli tahlil ve analizler yapılmadan diyete başlamanın yanlış olduğunun altını çizdi.
 
 
 
Algoloji ve Ağrı Uzmanı Doktor Aydoğan Kazovalı da İMEAK DTO İskenderun Şubesi üyelerine ağrı bilimini ve önemini anlattı. Seminer sonunda üyelerin sorularını da cevaplayan uzmanlar, diyetin de hastalığın da kişiye özel olduğunu, dönem dönem yapılacak tahlil ve analizlerle kişinin olası bir rahatsızlığı erken teşhis edebileceğini, erken tedavi ile rahatsızlığın iyileşme oranının çok yüksek olduğuna işaret ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet