Skip Navigation Links

Atalar'ın Genç Bayanları İlçe Şampiyonu

Liseler arası Genç Bayan Basketbol maçlarında Mursaloğlu ile Cumhuriyet Anadolu Liselerini farklı skorlarla yenerek Atalar Koleji takımı İskenderun şa

Spor   A+a-

Atalar’ın Genç Bayanları İlçe Şampiyonu

 

Liseler arası Genç Bayan Basketbol maçlarında Mursaloğlu ile Cumhuriyet Anadolu Liselerini farklı skorlarla yenerek Atalar Koleji takımı İskenderun şampiyonu oldu.
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Genç Bayanlar Basketbol İskenderun müsabakaları sonuçlandı. Rakiplerini farklı skorlarla yenen Atalar Koleji Bayan Basketbol takımı grup maçlarında Mursaloğlu Lisesini 64-12 ve Cumhuriyet Anadolu Lisesini 65-13 gibi net skorlarla yenerek Antakya da yapılacak olan Hatay şampiyonluğu yarı finallerine gitmeye hak kazandı.
Hedeflerinin Hatay şampiyonluğu olduğunu belirten takım koçu Hamit Duman “Büyük hedeflere ulaşacağımıza inanıyoruz. Var gücümüzle çalışıyoruz, 4 senedir bırakmadığımız Hatay şampiyonluğu unvanını yinelemek istiyoruz. Sporcularımı başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.
Okul Müdür Fethi Gürpınar da hiçbir başarının tesadüf olmadığının altını çizerek, her emeğin bir karşılığı bulunduğunu, bu başarıyı Hatay şampiyonluğu ile süslemek istediklerini kızları ve Beden Eğitim Öğretmenleri Hamit Dumanı tebrik ettiğini söyledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet