Skip Navigation Links

İDÇ Spor Hazırlıklarını Sürdüyor

Spor TOTO 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İskenderun Demir Çelik spor, Pazar günü saat 13:30'da İskenderun 5 Temmuz stadında oynayacağı Yeni Malatya spo

Spor   A+a-

 
 
 
Spor TOTO 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İskenderun Demir Çelik spor, Pazar günü saat 13:30’da İskenderun 5 Temmuz stadında oynayacağı Yeni Malatya spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
İsdemir tesislerinde, teknik direktör Bülent AKAN,antrenör Bekir Yardımcı ve kaleci antrenörü İbrahim Aktay gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tüm oyuncular katıldı.
Antrenman öncesi Genel kaptan Kazım Aydın ve Teknik Direktör Bülent AKAN , oyuncularla sahada kısa bir süre toplantı yaptı.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana düz koşu ile başlayan Körfez ekibi, ardından yarı sahada taktik ağırlıklı çalıştı.
Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Bülent AKAN, hafta sonu Yeni Malatyaspor ile kendi sahalarında önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.
Teknik Direktör AKAN, ''Belki de takım olarak oynayabileceğimiz en önemli maçlardan birine çıkacağız. Takımın motivasyonunun üst seviyede olduğunun altını çizen Akan, şöyle devam etti: “Son 3 maçta elde ettiğimiz olumlu havanın bu maçta da takıma yansıyacağını düşünüyorum Özelikle son maçlara baktığımız zaman oynadığımız çorum spor, Kocaelispor ve altay maçının mücadelesini ,coşkusunu ve kazanma arzusunu bu maçta da sahaya yansıtmamız gerekiyor. Kulüp başkanımız sayın Cengiz Gül başta olmak üzere yönetim ve taraftarın takıma verdiği desteğin kendilerini çok memnun ettiğini belirten AKAN, ''Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ve tüm İskenderun halkını bizi desteklemeleri için tribüne davet ediyorum’’ dedi. Teknik heyetteki antrenör arkadaşlarım Bekir YARDIMCI VE ibrahim AKTAY hocalarım ile birlikte, takımımıza güveniyor ve onların bundan sonraki maçlarda da kulübümüze ve kendilerine yakışır şekilde mücadele edeceklerine inanıyoruz. Herhangi bir sakat oyuncumuz bulunmamaktadır bu maçta Salim KAYA ve Serkan Güney 4.sarı karttan dolayı cezalı durumdalar fakat onların yerine oynayacak oyuncularımız da görevlerini en iyi şekilde yapacaklardır”
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet