Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezi Hizmete Açıldı

Ailenin ve Aile bireylerinin refah, mutluluk ve bütünlüğünü güçlendirmek amacıyla İskenderun Belediyesi tarafından Aile Danışma Merkezi açıldı.

İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezi Hizmete Açıldı

İskenderun   A+a-

 Ailenin ve Aile bireylerinin refah, mutluluk ve bütünlüğünü güçlendirmek amacıyla İskenderun Belediyesi tarafından Aile Danışma Merkezi açıldı.
Çay Mahallesi İskenderun Plaza Kat:2 Daire 5’de hizmete giren Aile Danışma Merkezimizin açılışına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları, ilçe emniyet müdürü Nevzat Güneş, Hatay Barosu temsilcileri, Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
Düzenlenen programda bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediye olarak tüm çalışmalarımızda insan odaklı hizmetler yapıyoruz. Önce insan diyor yaşlı vatandaşlarımıza, bayanlarımıza, çocuklarımıza, engellilerimize ve toplumun tüm kesimlerine her zaman belediyemizin imkânları ölçüsünde farklı konularda destekler veriyoruz ”dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Bu günde yine bir insana, topluma faydalı olacağını düşündüğümüz önemli bir merkezin açılışını gerçekleştirmek için toplanmış bulunmaktayız. İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezimiz, Aile Sosyal Politikalar il müdürlüğü ve Hatay Barosunun katkıları ile kuruldu. Merkezimizde Doçent Doktor, Psikolog, Kadın Hakları ve Çocuk Hakları Avukatı görev yapacaktır. Görevli kadromuz bireylere ya da gruplara yönelik koruyucu, önleyici, eğitici, geliştirici ve rehabilite edici tüm program ve çalışmaları yaparak meslekleriyle ilgili konularda eğitim ve danışmanlık hizmeti vereceklerdir. Aile Danışma Merkezime başvuran tüm hemşerilerimize bayram ve resmi tatiller hariç, mesai gün ve saatleri içinde ücretsiz olarak hizmet verilecektir. Bu merkezimizin oluşturulmasında emeği geçen kurumlarımıza ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Aile Danışma Merkezinin vereceği diğer hizmetler ile ilgili konuklara bilgiler verildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş