Skip Navigation Links

Büyükşehir Standı EMITT'e Damga Vurdu

Dünyanın en önemli turizm ve seyahat fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapılarını ziyaretçilere açtı.

Büyükşehir Standı EMITT'e Damga VurduWeb
TV

Gündem   A+a-

 Dünyanın en önemli turizm ve seyahat fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapılarını ziyaretçilere açtı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu sene 24.sü düzenlenen ve turizm sektörünün önde gelen firmaları ile turizm meraklılarını buluşturan dev fuardaki yerini aldı.
Birçok ilki bünyesinde barındıran; farklı din ve mezheplerin iç içe, kardeşçe yaşadığı Hatay’ın zenginliklerini görmek isteyen vatandaşlar Büyükşehir’in standına büyük ilgi gösterdi.
BAŞKAN SAVAŞ’TAN HATAY’A DAVET VAR
Hatay’ın tarihi, kültürel ve sosyal zenginliklerini tüm dünyaya tanıtmak için fuardaki yerlerini aldıklarını ifade eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Şehrimizin kültürel, sosyal ve tarihi zenginlikleri ile gastronomik değerlerimizi ve 2021 yılının Nisan ayında yapacağımız EXPO’yu tanıtmak için buradayız. 36 ülkenin yer aldığı ve ülkemizden 60 şehrin katıldığı fuarın ilk gününde şehrimize ve standımıza gösterilen ilgi bizi memnun etti. Şehrimizin güzelliklerinin bir kısmını buraya taşıyabildik ancak çok daha fazlasını yerinde görmeleri için herkesi Hatay’a davet ediyorum” dedi.
KÜNEFE ŞOV BÜYÜK BEĞENİ ALDI
Başkan Lütfü Savaş’ın yaptığı künefe şovu ziyaretçilerden büyük beğeni aldı. Hazırlanan künefeyi çeviren ve sonrasında elleriyle misafirlerine ikram eden Başkan Savaş, herkesin bu güzelliklerin daha fazlasını keşfetmesi için bir kez daha Hatay’a davet etti.
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen bu dev fuar, 2 Şubat Pazar günü sona erecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Büyükşehir Standı EMITT'e Damga Vurdu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet