Skip Navigation Links

HBB Haberlerinden Başlıklar

Yapılan Temizlik Çalışması ile Çevre Kirliliği Önleniyor

HBB Haberlerinden Başlıklar

Yerel   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel müdürlüğü(HATSU), atık su hatlarında oluşan tıkanmaların giderilmesi adına temizlik çalışmalarının kent genelinde yapıldığını belirtti.
 
Altyapı hatlarına yönelik temizlik çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, Kırıkhan ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde tıkanan ana muayene bacalarının vidanjör ile temizlenip taşmanın ve çevre kirliğinin önüne geçildiğini belirtti.
 
Çevre yayılan kötü kokuların da engellendiğine dikkat çeken HATSU, atık su hatlarının çöp alanı olmadığını hatırlatarak, vatandaşların atıkları atma konusunda daha duyarlı davranması gerektiğine vurgu yaptı.
 
HATSU ayrıca, yağmur yağışları sırasında su deşarjının daha rahat sağlanması adına yağmur suyu mazgallarında da temizlik çalışmalarının yapıldığına dikkat çekti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 AYKOME’DEN ÖNEMLİ DUYURU
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME), 29 Ocak Çarşamba günü olağanüstü toplandı.
 
Gerçekleşen toplantıda; 1 Aralık-1 Mart arası kazı yasak tarihleri olarak belirlendi. Ancak acil kazılar, stabilize yollar ve abone bağlantı kazıları hariç istisna olarak belediyelerin üst kaplama programı talebi ile ortak program dahilinde ilgili kurumlara kazı izni verilmesi mevcudun oy çokluğu ile kabul edildi
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet