Skip Navigation Links

Aile Danışma Merkezinin Açılışına Tüm Halkımız Davetlidir

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı:Aile Danışma Merkezinin Açılışına Tüm Halkımız Davetlidir

Aile Danışma Merkezinin Açılışına  Tüm Halkımız Davetlidir

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi tarafından kurulan Aile Danışmanlığı Merkezinden kadın erkek,çocuk tüm İskenderun halkının yararlanabileceğini belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezini 31 Ocak 2020 Cuma günü saat:14.00’da İskenderun plaza Tayfur Sökmen Bulvarı no:19 kat:2 daire 5 ‘de düzenlenecek törenle açacaklarını söyledi.
İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezinde Doç. Dr.,Psikolog,Kadın Hakları ve Çocuk Hakları Avukatının görev yapacağını belirten belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezi Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlügü ve Hatay Barosunun katkıları ile kurulmuştur. Ailenin ve aile bireylerinin refah, mutluluk ve bütünlüğünü güçlendirmek amacıyla, bireylerin aile içi ilişkileri, toplumsal yaşama uyumları ve ailenin her türlü işlevinin yerine getirilmesiyle ilgili sorunları önleme ve çözme kapasitelerini geliştirmek birincil amacımızdır”dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Görevli kadromuz bireylere ya da gruplara yönelik koruyucu, önleyici, eğitici, geliştirici ve rehabilite edici tüm program ve çalışmaları yaparak meslekleriyle ilgili konularda eğitim ve danışmanlık vereceklerdir.Açılışımıza tüm halkımız davetlidir ”şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet