Skip Navigation Links

Emirgan Cafe&Restaurant Lezzet Yolculuğunda da Çıtayı Yükseltti

EMİRGAN CAFE&RESTAURANT LEZZETTE GÖZÜNÜ ZİRVEYE DİKTİ

Emirgan Cafe&Restaurant Lezzet Yolculuğunda da Çıtayı Yükseltti

İskenderun   A+a-

 İskenderun sahil kordonunun en nezih lezzet durağı Emirgan Cafe&Restaurant, kış bahçesi, göz alıcı terası, yenilenen yüzüyle farkını konuşturuyor.
 
Mutfağından, barına kadar her yatırımı görsel şölen ile buluşturan Emirgan Cafe&Restaurant, lezzet yolculuğunda da çıtayı yükseltti.
 
Her gün sabah kahvaltı hizmetinin verildiği Emirgan’da, Pazar günleri için açık büfe (brunch)’ta da oldukça iddialı..
 
Türk ve Dünya mutfağının yer aldığı lezzet konseptinde, makarna, pizza, Fast Food çeşitleri de zengin bir menü oluşturuyor.
 
Deniz Ürünleri, çok beğenilen kebap çeşitleri kömür mangalında usta kasap ve aşçıları tarafından işlenerek, enfes bir lezzete dönüşüyor. Müşterilerin yoğun ilgi gösterdiği mekanda sıcak ve soğuk içecek çeşitleri de mevcut.
 
Kaliteye ve hijyene büyük önem veren Emirgan Cafe&Restaurant’ın başarılı işletmecisi Mehmet Özen, “Restaurant hizmetini büyük özveri ve kazanılan tecrübelerimiz ile devam ettirmekteyiz. Yeni konseptimiz ile sizlere hem üstün lezzetleri hem de sahilin deniz manzarasının harika sakinliğini sunmaktayız. Menülerimiz alanında uzman kadromuz tarafından özenle hazırlanmakta olup etkili sunum yöntemlerine sahip servis elemanlarımızca sizlere yine özenle sizlere servis edilmektedir. İskenderun’un en geniş yelpazesine sahip Restaurant’ı olarak sizlere en üstün hizmeti vermek ve müşteri memuniyeti bizim en öncelikli prensibimizdir” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet