Skip Navigation Links

Belen'de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Yapıldı

2019-2020 Eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitim Kursları Planlama İlçe Komisyonunun birinci dönem toplantısı yapıldı

Belen'de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Yapıldı

Belen   A+a-

 
         2019-2020 Eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitim Kursları Planlama İlçe Komisyonunun birinci dönem toplantısı Kaymakam Hayrettin BASKIN Başkanlığında,  Belen Belediye  Başkan Yardımcısı Abdullah ÖNDER, İlçe Emniyet Amiri Serkan BEYOĞLU, İlçe Jandarma Komutan V. Ertan AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal AYVAZOĞLU, İlçe Müftü V. Rıza TOZ, Orman İşletme Şefi Ahmet YILMAZ, Tarım ve Orman İlçe Müdür V. Sevim KURUM, Yaygın Eğitimlerden Sorumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa OCAKOĞLU, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet AKÇA, Anaokulu Kurumları temsilcisi Ahmet DİKİLİ, Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Mevlüt ODUNCU, Türkiye Eğitim-Sen Temsilcisi Özcan İNCİRBÖLEN, Meslek Liselerini temsilen Hatice SOYDAN SARCAN, İlkokul Kurumları temsilcisi Serdar SÖNMEZER, Ortaokul Kurumları temsilcisi Fehmi ÇERÇİ ile Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit KANAT’ın katılımı ile İlçe Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda saat 10:00’da gerçekleştirildi.
   
         Toplantı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet AKÇA’nın açılış konuşması ile başlatılarak, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet ÇOLAK’ın sunumuyla devam ettirildi. Toplantı bilgi alışverişi, bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi, açılan kurslarla ilgili sayısal veriler, yeni dönemde açılması düşünülen kurslar, mezun öğrenciler için açılan DYK kursları ile ilgili çalışmalar, açılan ve planlanan proje kursları, okuma yazma kursları, kurumların önerilerinin alınması ile devam ettirilerek, dilek ve temenniler ile sona erdirildi.   
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet